NipponRO Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 IG: Nick: NipponRO Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/NipponRO Sancțiuni (poză panel): Level: 15 dar am multe RP pentru /buylevel. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Detin Rank 2 in Hitman Agency la ora 20:00 i-au Rank 2. Ore jucate: 360 Warn-uri: 2/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc din 2010 dar pe acest server din 2017 pe alt cont. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu n am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu IRL: Prenume: Mario Vârstă reală: 17 ani Domiciliu: Galati. Biografie (minim 30 cuvinte): Mă numesc Mario, am 17 ani și locuiesc în Galati. Sunt o fire puternică, ambițioasă și foarte calculată care nu lasă nimic în urmă nerezolvat. Îmi place să îmi petrec timpul liber jucându-mă pe calculator, să merg cu prietenii deoarece sunt o fire petrecăreață, distractivă și puternică. Am coloană vertebrală, cei 7 ani de-acasă, sunt cu capul pe umeri mereu și știu să mă comport adecvat indiferent de situație. Îmi place să discut cu oamenii ca mine deoarece am ce discuta cu aceștia și pot spune că asta caut pe unde umblu, indiferent că este un joc sau realitate. Ce îți place să faci în timpul liber?: Fotbal si sa ies la distractii cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O familie. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan de valoare cu membrii foarte valorosi si de treaba. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am facut parte. Motto-ul clanului King.: De ce dorești să te alături acestui clan?: Ca toti membrii clanului sunt valorosi si de treaba.
King.ImBalance21 Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 la LP data din PC e de pe 02, ai facut aplicatia astazi (in 14), ai crezut ca nu ne prindem totusi, vedem pe panel ca ai 2/3 warns, ti-ai pierdut toate sansele cu asta, urat din partea ta.
RewardK Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 (edited) 1 hour ago, King.ImBalance21 said: la LP data din PC e de pe 02, ai facut aplicatia astazi (in 14), ai crezut ca nu ne prindem totusi, vedem pe panel ca ai 2/3 warns, ti-ai pierdut toate sansele cu asta, urat din partea ta. Poate are warn-uri vechi, tu ii acorzi vot pentru ce vezi acolo. La final, Kronick vede daca a mintit in aplicatie si stabileste votul final. EDIT: Data este de pe 02 deoarece a aplicat in TL. Probabil FH-ul nu i s-a schimbat de atunci si a decis sa puna tot acelasi clip. Votul meu, va fi contra deoarece ai aplicat de 2 ori in TL, ai fost respins iar dupa ai aplicat aici. Dupa parerea mea, e o jignire, acest clan fiind un fel de 'schimb pana', pentru tine. Edited September 14, 2019 by King.RewardK
DAMNED Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Desi fh-ul este ok, iar warn-urile sunt intr-adevar vechi, neaparand in LP, te puteai stradui mai mult la aplicatie. In plus, chiar nu arata bine 2/3 warns. Puteai sa iei 3/3, care ulterior disparea din LP.
KaApA Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 1. Prima dată învată să redactezi corect o aplicatie, sau să scrii un cuvânt. Este "iau", nu "i-au". 2. Aplicatie slab dezvoltată si copiată, ne dăm seama după culoarea diferită a fontului. 3. De ce LP-ul este acum aproape două saptămâni? 4. Nu ti-am dat contra pentru că ai aplicat în alt clan, mi se pare un motiv stupid. Aviz colegilor mei din clan, votati contul, aplicatia si nu rejecturile luate în alte clanuri. De fiecare dată există un plan principal, dar el a fost baiat destept si a considerat King.-ul ca fiind a doua variantă, a fost pregătit. Nu este de condamnat. Te asigur eu de pe acum, nu avem 10-11 ani să fim fraieriti si nu suntem asa înapoiati încât să nu ne dăm seama anumite lucruri. Daca ai crezut că intri într-un clan de "nobi", îmi pare rău, ai gresit. Data viitoare încearcă să faci o aplicatie mai frumoasă, scrie mai mult, iar la rubrica "Biografie" încearcă să scrii câteva cuvinte despre tine, chit că nu atingi numărul de cuvinte, apreciem originalitatea si sinceritatea. Suntem un clan bazat pe respect, ceea ce tu nu ai dat dovada în această aplicatie. Succes!
NipponRO Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 Wow daca aplici in alte clanuri dati contra hai ca aveti o minte buna rau
Iliescu. Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 2/3 warnuri, ore jucate nu foarte multe.
NipponRO Posted September 16, 2019 Author Posted September 16, 2019 Lord innainte de a comenta adu dovezi
Battalion Chief Gordon Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 5 hours ago, NipponRO said: Lord innainte de a comenta adu dovezi Posturile facute impotriva lui lexi.
Recommended Posts