Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick:SabinOfficial
  • Nick-uri anterioare:-
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/SabinOfficial
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/HGrCyad
  • Level:68
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:-
  • Ore jucate:1667
  • Warn-uri:0
  • De cât timp joci SA:MP?:Din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Sabin.
  • Vârstă reală:17.
  • Domiciliu:Gorj/Motru.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt cu mult bun simt, asta ajuta de foarte multe ori. Am un comportament exemplar, sunt serios si cu capul pe umeri. Gandesc la rece si actionez dupa bunul plac, dar sunt constient de ceea ce fac si de ceea ce voi face. O persoana calma, decenta, caruia ii place sa faca o treaba buna, sa fie laudat de cele mai multe ori si nu opusul.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa mesteresc la o masina.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Pai ce sa mai descriu eu la buGGed, a fost si o sa ramana cel mai frumos server.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan cu o amintire frumoasa acel fiind pe vechiul server Red, cand eram multi playeri si toti vroiau in clanu King. ca era Kronick admin5.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, am mai fost dar am iesit cand Kronick s-a mutat pe alt server, si nu avea cine sa-l administreze cum trebuie.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se acunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece am mai fost odata in King. si mi-a placut foarte mult de membri clan-ului cat si de cei ce il administrau.
Posted (edited)
1 hour ago, King.ImBalance21 said:

Nick-uri anterioare:- , insa FH-ul nu spune asa, se vede ca ai avut mai multe nickname-uri, in al doilea rand, FH-ul este urat, iar aplicatia este foarte slaba

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.57caf52940828836a0969df8580d5d00.png

• Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu.
  • Si in FH ai fost demis de 2 ori pe motiv "banned".
Edited by Iliescu.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.57caf52940828836a0969df8580d5d00.pngUn Faction History nu tocmai adecvat clanului. Incearca data viitoare cu un FH destul de ok construit. Succes!

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - SabinOfficial
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.