Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick: .KeNzY
  • Nick-uri anterioare: Acesta este singurul meu nick-name.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/.KeNzY
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/oVBe95X
  • Level:55
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in Mafia The Rifa si detin Rank 1.
  • Ore jucate: 2029.
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut odata din motiv ' /q la Tw' , dar din greseala .
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu , nu am avut.

• Prenume: Raul
  • Vârstă reală:  Am 17 ani.
  • Domiciliu: Gorj/Tg-Jiu.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Raul , am 17 de ani. Sunt un baiat sincer, direct si comunicativ. Imi plac persoanele care nu mint. Prefer sa fiu injurat in fata decat pe la spate. Imi place foarte mult sa glumesc cand este cazul si totodata sa fiu serios cand este necesar.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  Sa joc samp si sa ies pe afara cu prietenii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este una dintre comunitatile de SA-MP care inca mai rezista si au fondat SA-MP-ul romanesc, stafful se descurca formidabil in legatura cu orice lucru.

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte bine organizat, cu membrii de treaba, si cu un staff care a stiut cum sa-si aleaga membrii.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost in mai multe clanuri , dar nu-mi plac.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde  ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza".
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Îmi doresc să fac parte din acest clan deoarece am văzut că membrii sunt exact ca o familie si pentru că îmi doresc să leg noi prietenii. Acest clan ar fi ocazia perfectă pentru a mă stabili definitiv undeva. 
Edited by .KeNzY6
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngVot aferent colegilor mei cat si aceeasi decizie referitor la sanctiuni cat si la ban recent. Incearca.

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - .KeNzY
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.