Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Magnifique
  • Nick-uri anterioare: SinKode / RazvanCT / SinKode47
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Magnifique
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/KtP0dhB
  • Level: 50
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din School Instructors Las Venturas si detin rank 1.
  • Ore jucate: 1127
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 3 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, dar in urma cu ceva timp, pentru aimbot, am lasat contul unui prieten si avea cod.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Razvan
  • Vârstă reală: 20
  • Domiciliu: Craiova / Turnu Magurele
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Nu prea am ce spune despre mine, in afara de faptul ca sunt prietenos cu cei din jur, imi place sa ajut pe oricine, cu sfaturi, bunuri materiale, chiar si pe straini, sunt respectuos, stiu cand sa glumesc si cand sa iau lucrurile in serios, mereu las loc de "buna ziua" cu oricine vorbesc. Imi place sa respect pe cei din jur, atata timp cat si ei ma respecta la randul lor. 
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii pe afara, sa ies cu masina prin oras, sa ma joc, nimic iesit din comun, pentru moment.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este singura comunitate unde mi-a placut sa ma joc, are un staff exceptional, este o comunitate super, cu playeri de toate varstele, educati, prietenosi, respectuosi.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Din cate am observat mi se pare a fi un clan cu playeri de treaba, care te pot ajuta indiferent de situatie.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece vreau sa vad care este atmosfera din acest clan, si de ce nu, sa-mi fac prieteni noi.
Posted

Din punctul meu de vedere, fh-ul tau este decent (ai cateva r5 acolo, si alte cateva demisii fara fp), sanctiunile din LP pot fi trecute cu vederea, fiind doar niste kick-uri. Aplicatia este decenta, desi se putea si mai bine. Meriti o sansa, zic eu.

pro.png

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png Un FH nu prea ok. Incearca sa-ti construiesti un FH mai ok calitativ si incearca data viitoare! Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.