Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Faith - Rank 6 School Instructors SF cat si LV, Helper

Recommended Posts

Posted

Nickname: Faith
Nick-uri anterioare: Dottkreig, Eduard[].
Level: 100
Ore jucate: 4845
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Gax8FI2
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/Qe7GCxO
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Faith
Cateva realizari pe server/ forum: Am fost co-lider in factiunile de tip School Instructors timp de aproximativ 500 de zile, in total avand aproximativ 700, am fost Helper timp de 8 luni si am renuntat din cauza unor examene importante pentru mine.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Momentan nu joc alte jocuri.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece in clanul anterior nu mai erau jucatori cu care pot comunica, asta fiind cumva o problema pentru mine fiindca imi place sa comunic cu membrii dintr-un grup, nu am mai suportat monotonia. Vreau sa am persoane cu care pot interactiona pentru a-mi petrece timpul pe joc in mod cat mai util si placut.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din Blue Family, For Life, The Legends si Kingdom of Dreams. Au fost si alte clanuri mai mici insa nu imi mai aduc aminte numele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai fost in clanul The Legends, am ales sa abandonez clanul fiindca multi din cei cunoscuti fie s-au dus pe server-ul nou deschis la acea vreme, fie au renuntat sau au plecat in alte clanuri, eu alegand sa raman fara clan o perioada in acea vreme.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc sa intru in clanul The Legends fiindca multi din membrii care si-au mutat contul pe alt server s-au intors, am observat o crestere considerabila a clanului in nivel si eu ma consider o persoana potrivita acestui nume, cat si prietenii ramasi in clan ma incurajeaza sa ma intorc.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat si nu ma aflu.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, YoLLoKoV, Razor54, Zkony, OM3GA6, Dweers si Knoppers, sper sa nu fi uitat pe cineva..
Planuri de viitor pe server?: Momentan sunt civil, am timp suficient pentru joc insa nu ma pot decide in ce factiune sa intru, imi este greu sa aleg.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Robert.
Varsta reala: 18 ani.
Nationalitate: Roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat simplu, cu capul pe umeri, respectuos, punctual si sincer. Sunt tipul de persoana dinamica, care se adapteaza usor in colectiv si nu iese in evidenta cu o bulina neagra, imi place sa imi pun amprenta pozitiv in locurile unde consider ca ma descurc bine, sa aduc inovatie in tot ce poate fi imbunatatit. Imi place s ma consider cel mai bun, cel mai potrivit pentru alegerile pe care le fac, incercand sa raman optimist pe acest principiu.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult majoritatea tipurilor de muzica, nu imi place muzica populara, insa incerc sa ma obisnuiesc si cu asta.
Ce hobbyuri ai?: Sunt pasionat de colectionare, imi place sa colectionez ceasuri, machete, imi doresc ca in viitor sa am si o masina ca fiind cosiderata de colectie, imi place sa merg cu bicicleta, fiind un fan al drumetiilor de padure si fotografiilor.
Alte precizari?: Multumesc frumos pentru timpul acordat pentru a vedea aceasta aplicatie.

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - Faith - Rank 6 School Instructors SF cat si LV, Helper
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.