Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Kristyan
  • Nick-uri anterioare: Kristyan1798
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kristyan
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/DREHPPp
  • Level: 55
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea Los Santos Police Department si detin rank 1.
  • Ore jucate: 2888
  • Warn-uri: -
  • De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2013.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu!

IRL:

• Prenume: Cristian
  • Vârstă reală: 21
  • Domiciliu: Chisinau, Rep. Moldova
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Cand vine vorba de o treaba mereu o fac cu maxima seriozitate si nu dau inapoi, uneori cand imi propun anumite lucruri sunt foarte incapatanat si nu las nimic pana nu obtin un rezultat (rau sau bun). Sunt o persoana foarte ambitioasa, imi place se fiu uneori cu capul in nori, la fel am o fire sigura pe mine, iar dupa parerea mea consider ca respectul sta pe primul loc, deoarece binele intodeauna se intoarce.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa studiez orice limbaj de programare, sa imi petrec timpul la PC, ma ocup cu ciclismul si sa privesc seriale/filme.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate pe care nu pot sa o uit niciodata, am facut cunostinta cu multi jucatori prietenosi, darnici si amabili. O comunitate care e pusa bine la punct si administrata cat se poate de bine.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan in care am facut parte avand multe zile petrecute, dupa fuziune clanul s-a destramat putin (red+green) si mi-a lipsit mult. Am un respect fata de acest clan si imi plac membrii care fac parte.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu mai tin minte de ce, dar posibil sa fi fost pentru inactivitate.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." 
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa revin inapoi de unde am inceput.
  • WeKy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.