Kristyan Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 IG: Nick: Kristyan Nick-uri anterioare: Kristyan1798 Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kristyan Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/DREHPPp Level: 55 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea Los Santos Police Department si detin rank 1. Ore jucate: 2888 Warn-uri: - De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2013. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut ban. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu! IRL: Prenume: Cristian Vârstă reală: 21 Domiciliu: Chisinau, Rep. Moldova Biografie (minim 30 cuvinte): Cand vine vorba de o treaba mereu o fac cu maxima seriozitate si nu dau inapoi, uneori cand imi propun anumite lucruri sunt foarte incapatanat si nu las nimic pana nu obtin un rezultat (rau sau bun). Sunt o persoana foarte ambitioasa, imi place se fiu uneori cu capul in nori, la fel am o fire sigura pe mine, iar dupa parerea mea consider ca respectul sta pe primul loc, deoarece binele intodeauna se intoarce. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa studiez orice limbaj de programare, sa imi petrec timpul la PC, ma ocup cu ciclismul si sa privesc seriale/filme. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate pe care nu pot sa o uit niciodata, am facut cunostinta cu multi jucatori prietenosi, darnici si amabili. O comunitate care e pusa bine la punct si administrata cat se poate de bine. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan in care am facut parte avand multe zile petrecute, dupa fuziune clanul s-a destramat putin (red+green) si mi-a lipsit mult. Am un respect fata de acest clan si imi plac membrii care fac parte. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu mai tin minte de ce, dar posibil sa fi fost pentru inactivitate. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa revin inapoi de unde am inceput.
Danni Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Esti un player bun, respect si pentru skill-ul in modding
.D e n i s Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Meriti o sansa, Faction History decent si activ pe server. Succes!
Recommended Posts