Rizzy Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Nick: Rizzy@FugDe90 (nick temporar) Nick-uri anterioare: Rizzy / Mean Profil panel: bluepanel.bugged.ro/profile/rizzy@fugde90 Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/fBxJ5Xg Level: 58 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: The Rifa, rank 2 Ore jucate: Se poate vede pe panel. Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Din 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut 2 ban-uri in 2016, pentru 3/3 Warn's si Aimboot. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu., IRL: Prenume: Alex Vârstă reală: 16 Domiciliu: Iasi Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip glumet, care stie sa imbine munca in echipa cu bunul simt al umorului dezolvat. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma uit la seriale. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Nu prea ce sa comentez. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: N-am fost in clan ca sa pot sa-mi dau cu parerea. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: TL. Ak. [RV]. Nu pot sa spun de ce am iesit. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Am prieteni aici.
Clev Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Nu mi inspiri incredere, Faction History-ul este unul ok si acceptabil. Dar organizarea unei aplicatii decente nu prea o ai in iscusinta. Nu se vede clar ca iti doresti in acest clan din simplul fapt ca ai putina informatie la orice subiect posibil mai sus ( inclusiv Biografia). Succes! P.S Votul meu se va schimba daca iti vei schimba automat si tu modul de perceptie in ceea ce vizeaza redactarea unei aplicatii cat de cat decente a fiecarui subpunct in parte!
FunnyOne. Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Numele tau nu imi inspira increde, aplicatia este slaba si scurta si nu cred ca ai inteles toate intrebarile din aplicatie.
COLTRANE Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 3 hours ago, King.FunnyOne said: Numele tau nu imi inspira increde, aplicatia este slaba si scurta si nu cred ca ai inteles toate intrebarile din aplicatie.
WeKy Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Nu ai respectat nici modelul de titlu acestei aplicatii.
Recommended Posts