MONDO Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Nickname: Mondo.Nick-uri anterioare: Nu am avut.Level: 36.Ore jucate: 1177.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Dupa cum se vede sunt de ceva timp aceste sanctiuni si am ticket pt una de a fii scoasa.Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/0wFNdhSProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/MONDOCateva realizari pe server/ forum: Sunt cunoscut pe server, am 160 de zile in School Instructors si am multe cunostinte despre acest server.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc si CS:GO sau League Of Legends putin mai rar.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este cel mai bun clan de pe server si orice player doreste in clan. Ma consider norocos sa am cerintele pentru a putea aplica.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am fost in Hells Angels(rank 6) si in Army Knights.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?. Nu, nu am mai fost.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: .Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, l-am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Rawcloud, Helios, Astriel, Diana, Class, Rey.Misteryo si Faith.Planuri de viitor pe server? Ca plan de viitor am sa aplic helper si sa devin liderul unei factiuni.Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc Calin.Varsta reala: Am varsta de 15 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Călin, sunt un băiat liniștit și silitor din clasa a9-a. Studiez la liceul Anghel Saligny din București și practic înotul de performanta. Îmi place să învăț și să găsesc interesant in orice fac.Ce gen de muzica asculti? Ascult manele si rock.Ce hobbyuri ai? Sa ma duc la antrenament si sa ma dau cu bmx ul.Alte precizari? Da, acel lp nu ma defineste.Este de ceva timp si am ticket pt a fi scos. Bafta si seara buna.
Skan. Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Last Punish cam nasol; ore cam putine. Iti recomand sa astepti sa dispara tot din Last Punish. Pana atunci mai mareste-ti activitatea, atat in ore cat si in FH (cat mai multe zile intr-o factiune).
Helios Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Eu iti dau acest vot pentru ca ai fost atata timp la mine in factiune, ai un comportament foarte ok si nu mi-ai facut probleme vreodata, stiu ca acel ”dm” din LP l-ai primit din greseala. Edited November 5, 2019 by TL.Helios
RamsesOfficial Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 17 minutes ago, TL.Helios said: Eu iti dau acest vot pentru ca ai fost atata timp la mine in factiune, ai un comportament foarte ok si nu mi-ai facut probleme vreodata, stiu ca acel ”dm” din LP l-ai primit din greseala. Iti recomand sa iti mai lucrezi un pic FH-ul.
Kaos Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 4 hours ago, Skan said: Last Punish cam nasol; ore cam putine. Iti recomand sa astepti sa dispara tot din Last Punish. Pana atunci mai mareste-ti activitatea, atat in ore cat si in FH (cat mai multe zile intr-o factiune).
RANDYNVm Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Nu inteleg ce tot au ceilalti cu LP-ul fiindca nu vad nimic iesit din comun. Dar iti acord acest vot si sper sa ti lucrezi mai mult FH-ul. Edited November 5, 2019 by RandyOrton
Alphers Bugged Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 pentru MONDO. Caramidaaa, caramidaaaa ... e distractiv. 1
Florin Vladu Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 On 11/5/2019 at 9:43 PM, RandyOrton said: Nu inteleg ce tot au ceilalti cu LP-ul fiindca nu vad nimic iesit din comun. Dar iti acord acest vot si sper sa ti lucrezi mai mult FH-ul.
RawCloud Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 On 11/5/2019 at 9:43 PM, RandyOrton said: Nu inteleg ce tot au ceilalti cu LP-ul fiindca nu vad nimic iesit din comun. Dar iti acord acest vot si sper sa ti lucrezi mai mult FH-ul.
Recommended Posts