Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Protonyk - Rank 5 FBI + tester


Edwin
 Share

Recommended Posts

Nickname: Protonyk
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Level: 41
Ore jucate: 1602 ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/DRolUeS

Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/3mIV8nW

Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Protonyk
Cateva realizari pe server/ forum: Am fost colider in factiunea "Las Venturas Police Department", am primit in repetate randuri functia de "tester" al factiunii in ultimele departamente din care am facut, respectiv fac parte si am avut functia de "Helper 1" pe serverul White.Bugged.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Momentan nimic, deoarece timpul nu imi permite acest lucru.
De ce vrei sa intri in clan: Se zvoneste ca este unul dintre cele mai bune clanuri si as vrea sa cunosc multi jucatori, deoarece sunt un tip sociabil.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am facut parte din multe clanuri, insa majoritatea pe vechiul server al comunitatii (White.bugged). Am fost in clanuri precum King (King.), Young Republicans ([R]), The Legends (TL.) *(pe white)*, Alliance ([A]).
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am facut parte din acest clan pe serverul White.bugged si am iesit datorita felului in care a ajuns clanul acolo, totodata primind oportunitatea de a intrat in alt clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: 
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Vrig, Hagoromo.
Planuri de viitor pe server?: Sunt la varsta la care "viitorul" pe un joc nu este important. Nu stiu, probabil o functie mai inalta decat cea de helper (tinand cont ca am avut aceasta functie).

 

 

Prenume: Eduard
Varsta reala: 20
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat cu bun simt, simtul umorului, sociabil si prietenos. Urasc minciuna si oamenii falsi. Imi place sa mananc si sa rad, ceea ce fac mereu (exceptand mancatul care are si el pauzele lui). Ador sa vad lumea ca se distreaza datorita mie si imi place sa intretin o atmosfera placuta si relaxanta, in care fiecare poate fi el. Sunt modest, in majoritatea cazurilor (fiecare este mandru de ceva la un moment dat), iar cel mai mare defect al meu este lenea, pe care incerc sa o combat mereu.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult de toate, inafara de "populara" (desi nu ma deranjeaza sa o ascult, daca chiar e necesar) si in niciun caz heavy metal sau dark rock (nu stiu daca se numeste asa, dar cam ce intra in categoria rock-ului "excesiv", sa ii spunem asa).
Ce hobbyuri ai?: Imi place mult sa conduc, sa ma joc si sa ies afara cu prietenii mei, dar de obicei ajung sa imi petrec timpul cu prietena mea, deci putem spune intr-un fel sau altul ca si ea face parte, si nu numai, din hobby-urile mele.
Alte precizari?: Va multumesc anticipat pentru timpul acordat lecturarii aplicatiei mele. 

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - Protonyk - Rank 5 FBI + tester
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.