Jump to content

Aplicatie BurN - Ruthless


Recommended Posts

★ Nume real:Robert

★ Nickname pe server:Ruthless

★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Ruthless

★ Varsta reala:21 

★ Realizari pe server:Numarul de ore atins si nivelul.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un tip optimist, imi place munca in echipa. Am simtul umorului dezvoltat, tin la glume, dar pana la o anumita limita. Imi place sa perseverez in tot ceea ce fac, sa urc din ce in ce mai mult si sa imi indeplinesc obiectivele. Sunt ascultator si foarte responsabil.

★ Pe cine cunosti din clan?: Nu cunosc pe nimeni.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?:Pai in principiu, vreau sa fac 70-80 de zile in Paramedic LV, iar apoi sa imi caut o alta factiune unde sa-mi desfasor activitatea.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp):  https://imgur.com/a/9gnOPsM 

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan, deoarece am vazut ca este multa lume activa, spre deosebire de clanurile in care am fost unde nu este niciun fel de activitate pe /c.

★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://imgur.com/a/xYPtipf

Link to comment
Share on other sites

giphy.gif

Ti-am mai sters un alt post pentru offtopic crezand ca totusi ai bunul simt si astepti voturile membrilor. Cand aplici undeva, indiferent unde si cu ce scop, astepti decizia finala. Poate ca nu asta era decizia finala daca asteptai insa lipsa bunului simt, nu este trecuta cu vederea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.