Charlton Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 (edited) Nickname:CharltonNick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.Level: Am level 31.Ore jucate: 851 de ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/xU25VEPPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/TaHd1xqProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/CharltonCateva realizari pe server/ forum: Faptul ca am acumulat 209 zile in factiunea School Instructors San Fierro si am avut toate functiile in aceasta, apar in Hall Of Fame si faptul ca acum fac parte din School Instructors Las Venturas si deja sunt verificator.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc ocazional League Of Legends.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece mi se pare un clan cu initiativa si in tot timpul acesta The Legends a fost un clan cu renume.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Desigur, am mai facut parte din Army Knights si hells Angels. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: In primul rand ma inteleg cu Helios, YoLLoKoV, Ionut, Hagoromo, Jovetic, Vrig, Andrew[.] si Rey.Misteryo.Planuri de viitor pe server?: Sa acumulez cat mai multa experienta in factiune de tip 'School Instructors' si de ce nu, poate chiar Co-Lider sau Lider in acest tip de factiuni.Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc George.Varsta reala: Am 19 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc George, am 19 ani si sunt din judetul Galati. Sunt o fire comunicativa, imi place caterinca si sa socializez cat mai mult. Ma consider un baiat super de treaba si amuzant, mereu imi place sa par 'clown-ul' doar prin faptul ca fac foarte multa caterinca. Multe altele sper sa le puteti afla chiar voi.Ce gen de muzica asculti?: Manele.Ce hobbyuri ai?: Merg la sala zilnic.Alte precizari?: Cam atat, multumesc indiferent de raspuns tuturor! Edited November 11, 2019 by Charlton
Knoppers Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Nu imi place comportamentul tau, ai cam putine ore jucate, , lp-ul nu imi place si ai fost doar intr-o singura factiune, chiar daca ai avut 200d. 1
Charlton Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 (edited) 16 hours ago, Knoppers said: Nu imi place comportamentul tau, ai cam putine ore jucate, , lp-ul nu imi place si ai fost doar intr-o singura factiune, chiar daca ai avut 200d. Imi risc sansa, poate voi lua reject, dar nu imi place sa vad voturi aruncate aiurea. Insa am intr-o singura factiune mai mult decat ai tu in tot Faction History-ul tau actual, tinand cont de orele si levelul tau, banuiesc ca este cont cumparat. Ai grija ce vorbesti data viitoare si nu mai vorbi in necunostinta de cauza. Edited November 13, 2019 by Charlton
RamsesOfficial Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 16 hours ago, Knoppers said: Nu imi place comportamentul tau, ai cam putine ore jucate, , lp-ul nu imi place si ai fost doar intr-o singura factiune, chiar daca ai avut 200d. Am auzit si eu chestii despre comportament + se poate vedea si mai sus. Daca chiar ai fi avut un comportament `Decent`, nu ai fi aruncat inapoi vorbe la votul unui membru. Odata ce aplici, iti asumi riscul de a primi contra, este dreptul lui la vot si nu ai la ce sa faci `contestatie`. Nici un vot nu este aruncat aiurea, fiecare voteaza dupa parerea lui si dupa bunul plac. 22 minutes ago, Charlton said: Imi risc sansa, poate voi lua reject, dar nu imi place sa vad voturi aruncate aiurea. Insa am intr-o singura factiune mai mult decat ai tu in tot Faction History-ul tau actual, tinand cont de orele si levelul tau, banuiesc ca este cont cumparat. Ai grija ce vorbesti data viitoare si nu mai vorbi in necunostinta de cauza. In caz daca isi editeaza postarea. am sa las in spoiler. 1
Ionut Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 , meriti o sansa in acest clan, sanctiuniile din LP nu sunt asa grave, in viitor sa mai cresti si tu in ore, ai cam putine la level pe care il detii.
CyberNeticK Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Desi nu imi place ca ai comentat in aplicatie, iti acord o sansa. Sper ca nu o sa imi para rau.
Recommended Posts