.Dripple. Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 IG: Nick: ReyMysterio. Nick-uri anterioare: Nickname-urile mele anterioare sunt Dripple si Bocaseca. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ReyMysterio Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/EFDOxOd Level: Am level 53. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea National Guard si detin rank 4 in acest moment. Ore jucate: Am 1850 de ore jucate. Warn-uri: Nu am warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut ban pentru motivul de 3/3 warn's si pentru Autoclicker. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, si nici nu vreau sa am. IRL: Prenume: Cristian. Vârstă reală: Am varsta de 16 ani. Domiciliu: Judetul Mures. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, cu un simţ al umorului dezvoltat. Imi plac ştiintele exacte, cum ar fi matematica sau fizica. Îmi place să îmi petrec timpul liber alături de prieteni, fie prin intermediul acestui joc, fie in aer liber. Îmi pot păstra calmul în situaţii foarte stresante, astfel pot lucra in unele condiţii precare. Pot respecta pe oricine, atat timp cât sunt respectat la rândul meu. Sunt o fire calma, bine organizata si ordonata, nu imi plac confclictele si incerc intodeauna sa nu intru in ele. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc jocuri video, sa ascult muzica sau sa ies pe afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Dupa parerea mea, King. este un clan foarte frumos, cu membri foarte de treaba si respectuosi, o conducere buna si organizata asa cum trebuie. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai facut parte din clanul King dar am fost dat afara din cauza lp-ului meu pe care l-am stricat pe parcurs, in timp ce faceam parte din clan-ul King. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am mai facut parte din el, mi-a placut foarte mult atmosfera din acest clan si de faptul ca in acest clan sunt niste playeri foarte amabili si respectuosi.
Ade Lin Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Aplicatie neconvingatoare, iar LP-ul lasa de dorit.
Clev Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 13 hours ago, Paul.Mag1k said: Nu inteleg cum ti-a trecut prin cap sa aplici cu LP-ul ala. Nici macar nu mai mai uit peste aplicatia ta, sau macar peste profilul de panel, next. Raspuns aferent colegilor mei. Succes
Iliescu. Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 12 hours ago, Ade Lin said: Aplicatie neconvingatoare, iar LP-ul lasa de dorit.
Danni Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Sanctiuni, in poza cu LP-ul se vede si ca ai fi post-hunter, mai grav.
Recommended Posts