Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Adi - actual rank 5 School Instructors SF, fost rank 6 in News Reporters (209 zile).

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Am nickname-ul "Adi", imi puteti accesa profilul facand click aici.
Nick-uri anterioare: Pe acest cont nu am avut nickname-uri anterioare, dar in trecut am jucat pe contul cu numele "Gabe".
Level: Am nivel 59.
Ore jucate: Detin 1423 de ore jucate, acestea le-am adunat in aproximativ 12 luni.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Click aici.
Poza cu invitatia: Click aici.
Profilul de pe panel (link): Click aici.
Cateva realizari pe server/ forum: Pe acest cont am avut sansa de a detine functia de co-lider in factiunea News Reporters, pe o perioada mai indelungata, detin functia de "designer", am fost helper 2 timp de 365 de zile, si lider al factiunii School Instructors San Fierro timp de 265 de zile.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends, destul de des.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan, deoarece am mai fost in acesta pe server-ul black si consider ca am gresit iesind din acesta, fiindca era destul de ok atmosfera, dar in perioada respectiva eram destul de copilaros, in acest clan exista si persoane cu care ma inteleg destul de bine.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din Alliance si King.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am facut parte, aproximativ vreo 520 de zile, am iesit folosind /quitclan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece consider ca in acest clan am petrecut cel mai mult timp si m-am simtit destul de ok.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: SummerBee, Dodo, Ionut si mai multi.
Planuri de viitor pe server? Nu am planuri pentru viitorul apropriat, ma joc doar pentru distractie.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ma numesc Adrian.
Varsta reala: Am varsta de 17 ani, in curand major.
Nationalitate: Sunt de origine roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, ma numesc Adrian, sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa, imi plac provocarile, sunt serios cand este vorba de seriozitate si glumet cand trebuie sa facem glume, sunt o fire vulcanica, dar care stie sa se controleze in momentele cheie. 
Ce gen de muzica asculti?: Dance, trap, rap, orice gen excluzand muzica rock si de opera.
Ce hobbyuri ai? Photo shooting, video / photo editing si sa mixez muzica.
Alte precizari? Nu am.

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Adi - actual rank 5 School Instructors SF, fost rank 6 in News Reporters (209 zile).
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.