MyHaY. Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: MyHaYNick-uri anterioare: :-Level: 66Ore jucate: 2472Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Nu am.Poza cu invitatia: Nu am.Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/MyHaYCateva realizari pe server/ forum: Co-lider Los Vagos si Lider BallasCe jocuri mai joci pe langa SA:MP: Free Fire, 8 Ball Pool.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan, deoarece am mai fost in acesta pe server-ul Black si am fost dat afara cand s-a facut fuziunea.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din King. si The Legends.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, de la fuziune.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece consider ca in acest clan am petrecut cel mai mult timp si m-am simtit destul de bine.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ionut, Jovetic, ShadowHD, RandyOrton, Party etc.Planuri de viitor pe server? Sa aplic de Lider la o mafie.Informatii legate de viata reala:Prenume: Constantin.Varsta reala: 18 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu un simt al umorului dezvoltat. Imi place sa petrec timpul liber alaturi de prieteni, fie prin intermediul acestui joc, fie in aer liber. Pot respecta pe oricine, atat timp cat sunt respectat la randul meu. Sunt o fire calma, bine organizata si ordonata.Ce hobbyuri ai? Sa ma plimb cu masina, si sa ma distrez.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat citiri aplicatiei mele.
RamsesOfficial Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Cand inveti sa respecti cerintele, atunci sa aplici.
Ecko Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 - Nu ai o poza cu invitatie / LP. - Nu ai mai fost intr-o factiune de mai bine de jumate de an.
Denisa Elena. Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 On 11/17/2019 at 6:25 PM, Ecko said: - Nu ai o poza cu invitatie / LP. - Nu ai mai fost intr-o factiune de mai bine de jumate de an.
Recommended Posts