Jump to content

SA:MP 0.3.9 - Coming soon?


s4uriK..Official
 Share

Recommended Posts

Kalcor discută din nou pe forum, și de această dată despre SAMP 0.3.9. Iată un citat:

„Lucrez la versiunea SA-MP 0.3.9 și nu va avea o funcție de descărcare. Versiunea SA-MP 0.3.DL va fi încă disponibilă pe forumul oficial. Poate că într-o zi voi rezolva erori critice. Dacă aveți idei pentru mici actualizări pentru 0.3.9, vă ascult. De exemplu, există mai multe skin-uri noi care pot fi adăugate instalatorului 0.3.9. "

În ceea ce privește funcția de descărcare a fișierelor serverului de la 0.3DL, Kye dorește să-l dezactiveze din cauza nepopularității ramurii alternative. Cu toate acestea, totul se poate schimba - pentru el acesta este un singur switch în compilator.

 

SAMP 0.3.9 - va fi. Cu toate acestea, nu totul este atât de bun: Kalkor a decis să elimine meniul standard din multiplayer, pentru că el este scriptat de Y_Less. În locul acestui meniu, Kalkor sugerează utilizarea dialogurilor.

„Șterg CreateMenu și funcțiile sale asociate din versiunile 0.3.9 și viitoare. Fac acest lucru pentru că funcția a făcut Y_Less și aș dori să șterg tot ce a contribuit. În ultimii 10 ani, nu am întâlnit un astfel de server care ar folosi meniul standard GTA: SA. ”
Pentru cei ce nu au idee cine e Y_Less,este un tester beta care a fost dat afară din echipa SAMP în primăvară datorită dezvoltării propriului său multiplayer open.mp

 

Plusuri:

- Toate corecțiile de la 0.3.7 R2 / R3 vor fi transferate la noua versiune și vor fi disponibile tuturor clienților simultan. Dintre corecții, putem distinge:
1.Spriturile de redare dublă pe TextDraw;
2. Fixarea rotirii actorilor 
3. Fixarea înălțimii greșită a punctelor de control atunci când sunt create pe mapping;
4. Fixarea InterpolateCameraPos;
5. Există o mulțime de lucruri mici, inclusiv corecțiile de securitate ale clientului și ale serverului.
- Sunetele noi care au fost adăugate în 0.3.7 R2 vor fi disponibile pentru toți jucătorii, va fi posibil să le utilizați.
O mulțime de sunete cool pentru interioare, capacitatea de a opri sunetul vântului și o mulțime de tot felul de sunete mici.
- Un timp anumit nu va functiona sobeitul

Minusuri:

- Toate plugin-urile memhak se vor sparge, va trebui să aloci mult timp pentru a le face să funcționeze din nou.
- S-a adăugat o corecție radar care poate fi activată sau dezactivată de către client, astfel încât proprietarii de server nu au cum să creeze textdrawuri perfect drepte, care se află lângă radar.
Acest minus poate fi ușor transformat într-un plus dacă adăugați o funcție care va verifica ce radar este pornit de client (rotund / în formă de ou). Fără această funcție, consider că repararea radarului este o întreprindere delirantă.
- Poate că serverele mari nu vor trece la versiunea 0.3.9, deoarece există funcționalități reduse.

Aici am încercat în mod obiectiv să înțeleg dacă avem nevoie de o nouă versiune 0.3.9.Am încercat separat să scriu toate avantajele și dezavantajele acestei actualizări, sunt curios de parerile voastre despre acest subiect,astept de la voi comentarii.

ivQEnBVGtvE.jpg.dde324a055fa40b124b0a83ff1c1130d.jpg

  • Hmm 1
  • Fok 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Stai, ce? Kalcor nu a renuntat la SA:MP? Din cate imi amintesc, prin septembrie postase pe forum ca renunta si ca trebuie lasat sa moara SA:MP-ul. Nu m-as fi asteptat sa se intoarca dintr-odata la 180 de grade.

P.S.: E prima oara cand zice ceva de o versiune noua, pana acum toata lumea credea ca nu il mai intereseaza deloc (motiv pentru care se vorbea si despre open.mp acum cateva luni).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.