HakiPS Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 IG: Nick: HakiRPG Nick-uri anterioare: Haki Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/HakiRPG Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/li62kZn Level: Detin level 38. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu am o factiune, dar o intru cat de curand in Paramedic. Ore jucate: Pana in acest moment am 1099 ore jucate pe acest server. Warn-uri: Detin 0/3 warn-uri in acest moment. De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 3-4 ore zilnic. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pe motiv Cheats. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodata antecedente cu membri din clanul King. IRL: Prenume: Ma numesc Silviu. Vârstă reală: Am varsta frumoasa de 18 ani. Domiciliu: Locuiec in Braila. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Paraschiv Silviu, am varsta de 18 ani, locuiesc in Braila. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa imi fac cat mai multi prieteni, sunt un baiat sigur pe mine si stiu sa tin la gluma in limita bunului simt. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP, sa ies cu prieteni pe afara si sa joc fotbal. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Cel mai fumos server din toata istoria SA:MP-ului. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte respectat de catre playeri de pe server, cu membri foarte educati cat si calculati. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost banat pentru Cheats. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am multi prieteni in acest clan si in al doilea rand pentru ca acest clan este renumit si respectat.
Waky95. Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Meriti aceasta sansa, esti un baiat de treaba!
Iliescu. Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 1 hour ago, Waky95. said: Meriti aceasta sansa, esti un baiat de treaba!
Lovin Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Consider ca meriti o sansa, facand abstractie de acel ban, insa te stiu ca un baiat la locul lui.
Ade Lin Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 17 hours ago, Waky95. said: Meriti aceasta sansa, esti un baiat de treaba!
King.Kick Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) Pro Edited November 21, 2019 by King.Kick
King.Rampage Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) iti meriti locul. Edited November 21, 2019 by King.Rampage
Recommended Posts