Jump to content

❚❚ ► CarFollower by gumball3000


gumball3000
 Share

Recommended Posts

Acest mod va permite sa urmariti o masina fara sa accelerati/franati sau sa trageti de volan. Folositi tasta <J> pentru a activa/dezactiva modul, masina aleasa va fi cea mai apropiata masina de voi.

Consider ca nu trebuie sa fie ilegal acest mod deoarece se pot face ore si pe g la o masina iar daca cineva vrea sa scape de o persoana care foloseste acest mod este de ajuns sa ia cateva curbe mai stranse si modul se va opri deoarece e imposibil sa efectuezi toate manevrele masinii din fata mai ales daca acestea sunt mai complicate. Acest mod e mai mult de distractie si merge cel mai bine pe autostrada la viteze constante.

Video, imi cer scuze pentru calitate dar imi face figuri bandicam:

 

Download:

https://www51.zippyshare.com/v/Z58fA6Mr/file.html

http://www.girlshare.ro/3769817915.6

CarFollower.cs

 

 

Edited by gumball3000
typo
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Upvote 2
  • Fok 1
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, gumball3000 said:

la ce reclamatii te referi ca nu stiu

La reclamatiile de la taxi, oricum nu asta conteaza, as vrea un mod care sa masoare distanta parcursa cu masina de cand scrii o comanda in metri, odometer nu e precis si regula vorbeste despre 500m, 1000 etc

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.