Jump to content

Aplicatie BurN - Boo


Recommended Posts

★ Nume real: Bogdan - Florin

★ Nickname pe server: Boo

★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Boo

★ Varsta reala: 27 ani

★ Realizari pe server: Nu am avut realizari remarcabile pe server.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: In primul rand as putea spune despre mine ca sunt o persoana foarte calma, calmitatea este atuul meu forte, sunt o persoana foarte tipicara si careia ii place sa "despice spicul in patru " doar pentru a rezolva problema la care este supus. Pe partea de abilitati personale, de 9 ani lucrez in domeniul IT, imi place sa stau la calculator foarte mult timp. Sunt un webdeveloper iscusit cu abilitati A+ in programarea web si securitatea cibernetica.

★ Pe cine cunosti din clan?: Am facut o cerere sincera, asa ca, sincer sa fiu eu nu cunosc persoane din acest clan. Asa doua, trei vorbe poate am schimbat cu anumiti membrii dar nu cunosc personal pe nimeni.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Eu nu am planuri, ci am unul singur, acela de a gasi locul ideal pentru mine.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): Cum arata si poza, last punish is clear: http://prntscr.com/q0bqer

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca acest clan, mi se pare foarte linistit. Fiecare isi vede de treaba lui si nu deranjaza pe nimeni.

★ Dovada cu invitatia de pe joc: http://prntscr.com/q0btod

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.