Gabriel47 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Nickname: Gabriel47Nick-uri anterioare: faddedmagie.Level: 40.Ore jucate: 2088.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/CrDCmtkProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabriel47Cateva realizari pe server/ forum: Cele mai importante realizari raman functiile in cadrul factiunilor School Instructors Las Venturas si Los Santos Police Department, pe viitor sper sa progresez.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ocazional, Counter Strike: Global Offensive.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa ma alatur clanului, deoarece mi se pare un clan bine organizat, cu un staff de top.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din multe clanuri, Army Knights a fost cel mai recent.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Pot spune ca ma inteleg bine cu MONDO, rawcloud, Zawk, Bullock, iar pe parcurs sper sa-mi fac mai multi prieteni.Planuri de viitor pe server? Momentan, sa ajung rank 5 in Hitman.Informatii legate de viata reala:Prenume: GabrielVarsta reala: Am varsta de 16 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, ma numesc Gabriel si am varsta de 16 ani. Pot spune despre mine ca sunt o persoana sociabila, cineva pe care te poti baza. Imi place sa lucrez in echipa si sa incerc lucruri noi. Consider ca munca in echipa este cheia catre succes. In timpul liber, prefer sa ies la fotbal sau sa-mi petrec timpul alaturi de prietenii virtuali. Aceasta este scurta mea caracterizare, sper sa ne cunoastem pe parcurs.Ce gen de muzica asculti? Prefer Hip-Hop, nu pot spune ca detest celelalte genuri.Ce hobbyuri ai? In general, tot ce tine de sport.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamsesOfficial Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 - Poza completa la LP, nu editata. Nu se vede ca pe ce cont e facut, poate fi si la un cont de level 3. Nu ai 100 de zile in factiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristi Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 - Poza cu lp este incompleta, nu se vede pe ce cont erai logat. Cel mai probabil e poza facuta la lp de pe un cont creeat pe moment de lvl 1 ca sa pui aici poza cu lp. Desi te cunosc si ma inteleg bine cu tine nu pot sa iti dau pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel47 Posted November 29, 2019 Author Share Posted November 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel47 Posted November 29, 2019 Author Share Posted November 29, 2019 Sigur mi as face un cont de level 1 fara lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel47 Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 Retrag aplicația, bft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SummerBee Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Daca a ramas la decizia de a retrage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 , aplicatie retrasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL.CipriaN. Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 38 minutes ago, Ionut said: , aplicatie retrasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaos Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 On 11/30/2019 at 8:07 PM, SummerBee said: Daca a ramas la decizia de a retrage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts