Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Gabriel47 - rank 5 in multiple factiuni.

Gabriel47
 Share

Recommended Posts

Nickname: Gabriel47
Nick-uri anterioare: faddedmagie.
Level: 40.
Ore jucate: 2088.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): image.png.da411cd0119b93586b5c087b89d9e77d.png
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/CrDCmtk
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabriel47
Cateva realizari pe server/ forum: Cele mai importante realizari raman functiile in cadrul factiunilor School Instructors Las Venturas si Los Santos Police Department, pe viitor sper sa progresez.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ocazional, Counter Strike: Global Offensive.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa ma alatur clanului, deoarece mi se pare un clan bine organizat, cu un staff de top.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din multe clanuri, Army Knights a fost cel mai recent.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Pot spune ca ma inteleg bine cu MONDO, rawcloud, Zawk, Bullock, iar pe parcurs sper sa-mi fac mai multi prieteni.
Planuri de viitor pe server? Momentan, sa ajung rank 5 in Hitman.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Gabriel
Varsta reala: Am varsta de 16 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, ma numesc Gabriel si am varsta de 16 ani. Pot spune despre mine ca sunt o persoana sociabila, cineva pe care te poti baza. Imi place sa lucrez in echipa si sa incerc lucruri noi. Consider ca munca in echipa este cheia catre succes. In timpul liber, prefer sa ies la fotbal sau sa-mi petrec timpul alaturi de prietenii virtuali. Aceasta este scurta mea caracterizare, sper sa ne cunoastem pe parcurs.
Ce gen de muzica asculti? Prefer Hip-Hop, nu pot spune ca detest celelalte genuri.
Ce hobbyuri ai? In general, tot ce tine de sport.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Gabriel47 - rank 5 in multiple factiuni.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.