Jump to content

[Bug - Ticket]


RaMMy
 Share

Recommended Posts

Salut, pe linck ul de mai jos se vede un bug sau poate nu e bug si e ceva de la panel nu pot sa stiu, dupa cum vedeti am facut 10 Ticket uri din care unu l este deschis la moment. Am facut aceste 10 Ticket uri pentru a primi 1 punct premium nimic mai mult dar dupa cum vedeti ele sunt inchise si fara nici un raspuns. Primul Ticket care l am facut am crezut ca imi va raspude cineva in 24h dar din pacate Ticket ul a fost inchise cu fara nici un motiv, am decis sa mai fac un Ticket ca nu am inteles ce sa intamplat si m am dus la o tigara si 5 min am stat ma intorc in napoi si dau un refresh si vad ca iarasi e inchis si tot cu accelasi motiv fara nicun raspuns, si am facut tot asa unu dupa altu Ticket uri cu gandul ca o sa mi raspunda cineva si nu o sa se mai inchida ase aiurea. As ruga staff ul sa mi se acorde acel 1 punct premium ca nu cer banii sau alte prostii e doar 1 punct premium nimic mai mult pentru ca daca as avea posibilitatea as lua PSF dar din pacare sunt din Republica Moldova si la noi nu sunt aparate de gen. Multumesc pentru timpul acordat si multa sanatate !

 

Dovada Bug ''Ticket" - https://imgur.com/a/mI1AHAP

Link to comment
Share on other sites

Acolo apare ca tu ti-ai inchis ticket-ul, oricum nu e nimeni obligat sa iti acorde acel Punct premium, este la alegerea owner-ului. Data viitoare deschide unul singur si asteapta raspuns, cand inchide un admin tichetul se precizeaza la reply. Dar din cate stiu doar Shad0w si Tibi se ocupa cu Punctele Premium.

Cel mai probabil ti-ai inchis singur ticketele fara sa iti dai seama. In caz de un bug, ceea ce nu cred ca este posibil, scuzele mele.

Edited by Matei
Link to comment
Share on other sites

  • Shad0w locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.