Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - .AnDreW - fost lider Rifa


Andrewski
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: .AnDreW
Nick-uri anterioare: Bvcovia, MAWE.
Level: 41
Ore jucate: 1317
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/WxVPnu1
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/QdSyw2p
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/.AnDreW
Cateva realizari pe server/ forum: Faction History-ul si prieteniile acumulate.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends si ocazional Euro Truck Simulator 2, Counter-Strike: Global Offensive si Paladins.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece, consider ca este un clan unit, cu membri respectati pe server, despre care aud numai vorbe de lauda.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:  Da, Army Knights, King., Several Lights, Reborn of Angels.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai facut parte. Iesirea mea nu are un motiv prea bine definit, insa as spune ca am vrut sa incerc alt clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Cum am precizat si mai sus, deoarece mi se pare la momentul de fata cel mai respectat clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Consider ca ma inteleg bine cu toti, nu cred ca este cineva cu care sa ma fi certat.
Planuri de viitor pe server?: Mi-am indeplinit toate scopurile pe server, nu mai am planuri. In prezent joc doar pentru distractie si pentru ocuparea timpului liber, eventual sa mai mai incerc factiuni in care nu am avut ocazia sa intru.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Andrei.
Varsta reala: 17 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Andrei si sunt elev in clasa a 10-a pe profil de stiinte ale naturii. Sunt un baiat simplu, respect pe cine ma respecta si sunt destul de calm in orice situatie data. Pot spune despre mine ca apreciez la o persoana sinceritatea si personalitatea. La personalitate ma refer ca acea persoana sa fie cine este si sa nu copieze comportamentul altucuiva sau sa dea drept altcineva. Mai pot spune despre mine, ca imi place sa-mi ajut prietenii si familia cu tot ce pot. In timpul liber imi place sa ma joc diverse jocuri pe PC, sa urmaresc un serial sau sa ies in oras cu prietenii.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult des trap si rap, dar nu am preferinte, ascult aproape orice.
Ce hobbyuri ai?: Imi omor timpul liber cu jocuri pe PC si seriale.
Alte precizari?: Nu am.

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - .AnDreW - fost lider Rifa
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.