Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - RaresM - Rank 5 Paramedic Department / Rank 5 San Fierro Police Department

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: RaresM
Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare.
Level: Am level 49, aproape 50.
Ore jucate: Am aproximativ 1.700 de ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/sGpYwtE
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/FWUYE7E
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/RaresM
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele pe server sunt orele jucate, prietenii si Faction History-ul. Pe forum nu am realizari.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Momentan nu mai joc alte jocuri, ma exez pe SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe server, in care ma pot integra foarte repede si care are niste membri bine alesi, prietenosi si cu cei 7 ani de acasa.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte dintr-un clan, chiar mai multe, mai exact din Seraphim Family, King., Hells Angels si Iron Rangers.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu multi membri, mai ales cu Ionut, Adi., KeldeeoR si mAteaKi.
Planuri de viitor pe server? Pe viitor mi-am propus sa acumulez multe zile in factiunea actuala, Federal Bureau of Investigation si sa-mi fac un Faction History frumos.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Rares
Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Pot spune despre mine ca sunt un baiat serios, descurcaret si foarte calm. Nu imi place sa ma cert cu alte persoane sau sa creez probleme. Imi place ca in timpul liber sa ma joc pe calculator, sa ies cu prietenii sau sa ma plimb prin diferite locuri. Ma integrez destul de repede intr-un grup de oameni si imi place sa-mi fac prieteni noi.
Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica.
Ce hobbyuri ai? Hobbyurile mele sunt plimbarile si jocurile pe calculator.
Alte precizari? Nu am, multumesc.

Edited by RaresM
Posted
19 minutes ago, Ionut said:

DxHF3ye.pngmeriti in acest clan, ai un FH bun si te vad cam tot timpul pe server, dupa parerea mea, meriti o sansa.

Posted

z5XN120.png

Nu ai nici o realizare care sa te remarcheze, prin urmare consider ca nu esti demn pentru acest clan. 

Posted

DstXDLr.png Desi nu ai 100 de zile intr-o factiune ai un FH sa zicem relativ ok cu exceptia celui pe care l-ai sters, totusi te tin minte ca fiind un jucator cu un comportament nu tocmai ok fata de jucatori si chiar fata de mine, nu stiu daca intre timp ti-ai remediat acest comportament sau nu.

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - RaresM - Rank 5 Paramedic Department / Rank 5 San Fierro Police Department
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.