Jump to content

Cerere-Seraphim-KEV


sNk69
 Share

Recommended Posts

Nickname: KEV.

Nume: Viorel.
Varsta: 19 ani.

Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/oKLSgMy
Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/kEv

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/868gMqB
Descriere (20 de cuvinte minim): Salut, ma numesc Viorel si am varsta de 19 ani, locuiesc in comuna Lungulețu din judetul Dîmbovita. Sunt o fire cooperativa, care imi place sa descopar lucruri noi. Sunt o persoana cu, capul pe umeri, imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, sa ma inteleg cu ei, si bineinteles sa ne ajutam unul pe celalalt la ''greu'' sa spun asa. 
De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece din punctul meu de vedere, clanul Seraphim are o influenta mare asupra serverului, aici sunt oameni seriosi si activi, cooperativi si pusi pe treaba.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Hells Angels.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Nu, nu am.

Cu cine te întelegi din clan?:Sincer sa fiu nu prea am tangente cu nimeni din clan, dar cum am spus vreau sa imi fac prieteni noi, sa cooperam.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da,nu sunt.

Vreau sa va spun ca in momentul de fata fac parte din San Fierro School Instructors, aici avand rank 2, din cauza neglijentei mele, am acumulat prea multe Faction Warn's, de aceea am ramas la acest rank(2), in momentul de fata am 46 de zile aici, deci trebuia sa am rank 5 deja, dar dupa cum v-am spus din cauza mea nu l-am obtinut, de aceea si continui aici sa imi repar  greseala, ca pe viitor sa nu mai gresesc in nicio alta factiune care va urma. Va multumesc frumos, ca imi cititi aplicatia, chit de care va fii soarta, respect toti membrii de aici, respect acest clan Seraphim Family. Joc placut va doresc tuturor.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.