Jump to content

[Aplicatie] BurN. - Irinel


Recommended Posts

★ Nume real: Irinel

★ Nickname pe server: Irinel

★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Irinel

★ Varsta reala: Am varsta de 13 ani.

★ Realizari pe server: Nu prea am realizat multe pe server, dar cred ca cele mai mari realizari ale mele de pana acum sunt rank-ul acumulat in factiunea curenta si mica avere la care am muncit foarte mult.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Salut! Ma numesc Irinel si am 13 ani. Sunt un baiat bine crescut, cu cei sapte ani de acasa. Ma integrez foarte repede intr-o societate, sunt foarte atent la ceea ce mi se spune, ma pot implica foarte mult in ceva ce necesita si mult ajutor. Sunt pasionat foarte mult de informatica, de aceea, in timpul liber imi place sa citesc multe carti despre acest domeniu, sa ma joc SA:MP si cel mai important, sa ies in oras cu prietenii si colegii mei. Legat de implicare, pot lucra foarte optim daca si restul oamenilor se implica la fel de mult ca si mine in ce avem de facut. Mai multe despre mine va las pe voi sa aflati, atat am avut de spus despre mine.

★ Pe cine cunosti din clan?:  Momentan, doar pe William. Nu am avut ocazia sa cunosc inca si alti membrii din clan.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe viitor as dori sa am un faction history decent, fara sanctiuni si sa imi fie personalitatea cunoscuta.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp):  https://imgur.com/a/MyXvOsZ

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece am observat ca sunt multi membrii activi, prietenosi, respectuosi si bine dispusi. Doresc sa mai fac parte din acest clan sa am ce invata de la membrii care se afla de mai mult timp pe aceasta comunitate si sa imi fac mult mai multi prieteni.

★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://imgur.com/a/izBbn9H

Link to comment
Share on other sites

  • iMPALA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.