Jump to content

[Respins] Aplicație The Legends - BastieN - Rank 6 News Reporters


BastieN
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: BastieN
Nick-uri anterioare: ThundeR[]
Level: Am level 30.
Ore jucate: 771 de ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Nu am primit sancțiuni până acum. http://prntscr.com/qc719w
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/cdeT2TJ
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/BastieN
Cateva realizari pe server/ forum: Am reușit să mă remarc ca și co-lider al facțiunii News Reporters pe o perioadă de aproximativ 450 de zile.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc absolut nimic înafară de SA:MP.

De ce vrei sa intri in clan: Doresc să intru in acest clan, deoarece acesta la ora actuală conține o multitudine de jucători serioși, devotați și implicați în gameplay-ul serverului, iar cu ocazia asta vreau să vă cer permisiunea pentru a mă alătura acestui clan. 
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai fost în acest clan pe serverul Orange. Atunci am decis să mă las o perioadă destul de lungă de SA:MP, știind că o să revin cândva.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?  Da, am mai făcut parte din acest clan și am decis să ies din el pentru a nu părea inactiv în clan, dat fiind faptul că am decis să mă las de joc la momentul respectiv.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc să revin în acest clan, deoarece îi știu potențialul, iar cu ocazia reinițierii mele în acest joc, vreau să resimt momentele nostalgice petrecute pe serverul Orange tot în acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Momentan nu pot spune că mă înțeleg cu cineva anume, însă pot spune că mă mai ține minte ShadowHD, din câte am putut să vorbesc cu el.
Planuri de viitor pe server? Aș dori să leg mai multe relații sociale și de prietenie, astfel încât să mă ajute să evoluez pe tot parcursul meu pe acest server nou pentru mine.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Sebastian
Varsta reala: 19 ani
Nationalitate: Română
Descrie-te in minim 20 cuvinte:  Sunt un băiat simplu, atras în special de informatică si fizică, cu un spirit civic și un optimism desăvârșit, îmi plac oamenii la locul lor care nu te judecă după aparențe. Încerc pe cât posibil să privesc și să preiau partea bună din anturajele care mi se arată odată cu prietenii, acest lucru ajutându-mă să iau alegerile cele mai bune atât pe plan moral, cât și plan formal (școala).
Ce gen de muzica asculti? De obicei ascult rap, dar și muzică ușoară.
Ce hobbyuri ai? Înafară de informatică practic mai multe sporturi cum ar fi fotbalul, handbalul si tenisul de masă.

Alte precizari? Nu am nimic de precizat în plus.

Edited by BastieN
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, TL.CipriaN. said:

z5XN120.pngMotive: trebuie sa pui poza cu LP chiar daca nu ai sanctiuni, nu ai mai avut de mult timp rank 5 intr-o factiune. Iti sugerez sa intri intr-o factiune inainte de a aplica iar.

 

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicație The Legends - BastieN - Rank 6 News Reporters
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.