Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - GenNeticK - Lider SF Police Department si Helper level 2


GenNeticK
 Share

Recommended Posts


Nickname: GenNeticK
Nick-uri anterioare: Hagi si Nevrax
Level: 45
Ore jucate: 1610
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/c6XR4JH
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/irKdHYm
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/GenNeticK
Cateva realizari pe server/ forum:  Functia de lider al factiunii SF Police Department, mai multe functii de co-lider si nu in cele din urma functia de helper level 2.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc si FIFA 20 uneori.
De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa intru in clan deoarece am mai fost in el si m-am simtit excelent, cunosc atmosfera de acolo, iar conducerea acestuia este una demna de laude.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din clanurile AIM, Seraphim Family, Alliance si multe altele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in trecut, dar nu am fost demis la cerere deoarece mi-am facut eu propriul clan pe care ulterior l-am lasat.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece niciun clan nu se compara cu acesta, am facut parte mult timp din el si m-am simtit exceptioanl de bine, m-as bucura sa ma intorc din nou in el.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Laariisaa, ADRiS, CyberNeticK, TheGhost, Astriel, Denisa., Ovymeister, Sh4dow si multi altii.
Planuri de viitor pe server?: Sa ma distrez cu prietenii cat mai pot.


Prenume: Hagi
Varsta reala: Am 21 de ani.
Nationalitate: Român.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, eu sunt Hagi, am 21 de ani si sunt din Slatina. Sunt o fire sociabila, prietenoasa si cu cei 7 ani de acasa, imi place foarte mult sa ies cu prietenii la fotbal si sa joc jocuri pe calculator. In prezent studiez ASE-ul si imi doresc o cariera in domeniul economic, pun foarte mare accentul pe planul profesional.
Ce gen de muzica asculti?: Toate genurile de muzica mai putin rock-ul.
Ce hobbyuri ai?: Imi place sa joc fotbal, sa inot si sa citesc in timpul liber, ma relaxeaza destul de mult.
Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - GenNeticK - Lider SF Police Department si Helper level 2
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.