Marzo Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (edited) Nickname:Marzo.Nick-uri anterioare: iEleMenT, Flavius si Egyptianul@1337Level:44.Ore jucate: 1015.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/ABvulWIPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/MUVOkPLProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/MarzoCateva realizari pe server/ forum:Cea mai mare realizare a mea pot spune ca este formarea unui faction history frumos si un last punish curat, momentan nu am acumululat alte realizari, dar in timp, probabil ca o sa am realizari mult mai mari decat acestea.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc uneori Fifa 20, Euro Truck Simulator 2 si Need For Speed Most Wanted.De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este clanul meu preferat, membrii care apartin acestui clan sunt foarte buni, de treaba si au multa experienta in jocul acesta, de asemenea are o conducere foarte buna.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Am mai facut parte din clanul Verdant king`s si Saint`s Family, ba chiar si in The legends si alte cateva carora nu are rost sa le dau importanta deoarece am stat in ele o perioada foarte scurta. * Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?"Deoarece am facut o alegere foarte proasta vrand sa ies din clan, acum imi doresc sa reevin si sa stau pentru un timp foarte lung.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Am incercat sa caut black list-ul clanului dar nu l-am gasit, am intrebat chiar si membrii clanului si au spus ca acest clan nu detine black list, ramane la decizia liderului daca sunt sau nu pe acea lista.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Vali, Ionut, Stephan, Bullock, ShadowHD, Bullock, Aware si multi, multi altii.Planuri de viitor pe server?Planurile mele pe viitor pe acest server ar fi sa imi continui faction history-ul bine si sa acumulez o functie cum ar fi lider/co-lider sau helper, continui sa muncesc la contul meu si sper sa ajung la una distre realizarile enumerate mai sus.Informatii legate de viata reala:Prenume:Flaviu.Varsta reala:Am varsta de 20 de ani.Nationalitate:Romana, dar traiesc in egipt.Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Flaviu, am 20 de ani si sunt o fire calma, intelegatoare si cu cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si tin la glume, dar asta nu inseamna ca iau totul in gluma. Stiu sa muncesc individual dar si in grup, respect daca sunt respectat. In timpul liber ma uit la filme/seriale, citesc, ies cu prietenii sau ma joc pe calculator. Imi place sa fac oamenii sa rada.Ce gen de muzica asculti?Ascult in general muzica usoara.Ce hobbyuri ai?Joc fotbal, citesc, ma uit la filme sau ma joc.Alte precizari?Tin sa precizez ca nu este un cont cumparat datorita forumului, mi-am schimbat contul de forum deoarece forumul vechi nu il mai am, era facut pe un email pe care nu il mai am, uitasem parola si este o intreaga poveste, asa ca mi-am facut unul nou. Multumesc membrilor pentru parerile date la aplicatie, fie bune sau rele si pentru timpul pierdut in care mi-au citit aplicatia! Edited December 27, 2019 by Marzo
Ionut Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 , dar sa nu mai iesi asa repede din factiuni. 1
Marzo Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 4 hours ago, Ionut said: , dar sa nu mai iesi asa repede din factiuni. Multumesc pentru parere, mi-am dat si eu seama de acest lucru si il voi schimba, mi-am propus sa continui faction history-ul doar cu factiuni in care stau peste 70 de zile, incepand chiar cu cea actuala, lvpd in care deja detin 66 de zile.
Ecko Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Nu ai voie sa comentezi in aplicatie, indiferent de situatie.
Denisa Elena. Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 17 hours ago, Ionut said: , dar sa nu mai iesi asa repede din factiuni.
TL.CipriaN. Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 , in tot FH-ul nu ai 100 de zile stranse in cadrul unei factiuni.
Kristi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 5 hours ago, TL.CipriaN. said: , in tot FH-ul nu ai 100 de zile stranse in cadrul unei factiuni.
RamsesOfficial Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 On 12/29/2019 at 2:52 AM, TL.CipriaN. said: , in tot FH-ul nu ai 100 de zile stranse in cadrul unei factiuni.
Recommended Posts