Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: DasaevOfficial
  • Nick-uri anterioare: CRUiSEKOV, Vraq.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DasaevOfficial
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/BvsAJcy
  • Level: 35
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in mafia Ballas si detin rank 2.
  • Ore jucate: 883
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, cu mult timp in urma pentru moduri ilegale.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Eugen
  • Vârstă reală: 19 ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Eugen, am varsta frageda de 19 ani, sunt la facultatea de Geografie. Trebuie sa specific ca imi place foarte mult optimismul, curajul, si personalitatea la mine. Tot timpul imi place sa ajut oamenii, sa le sar in ajutor. Imi place sa fac sport, sa alerg dimineata si sa joc fotbal cu prietenii. Nu-mi plac persoanele false, nu imi place minciuna si urasc sa fiu luat peste picior.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma duc la cinema, sa ies cu prietenii la un suc. Imi place sa ma joc la calculator sau sa ma distrez intr-un club/discoteca.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged, dupa parerea mea este cea mai mare si frumoasa comunitate de SA:MP din Romania, este o comunitate veche si populata, cei mai ok playeri sunt pe acest server si este unul pe care ai ce face si te poti distra.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. nu este un clan, este o legenda si va ramane, tot timpul avand cu adevarat membrii super de treaba, indrazneti si capabili de functii.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da. Am iesit, deoarece a trebuit sa ma las o perioada de acest joc.
  • Motto-ul clanului King: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Ce-l puternic si-l creeaza''.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan bine organizat, pus la punct, respectuos, cu membrii maturi, draguti si sociabili de la care ai ce invata.
Posted
12 minutes ago, Paul.Mag1k said:

:))), ok, iti raspund cum se cade. Contra (telefon), vrei motive? Gandeste-te la unul, le ai pe toate.

care toate? din gura as putea da si eu usor. Sanctiuni wow n-am. Warn-uri n-am. Nu pot sa zici despre mine cum sunt deoarece nu ma cunosti. Daca vorbim de FH, am primit de doua ori ''fuziune'', si am primit ban pentru moduri ilegale ''CU 2 ANI IN URMA''. Daca ma uit bine in fh-ul tau, ai stat 29 de zile lider si ai iesit pe greseli multiple, cu tot respectul, daca-l pun pe fratele meu care are 12 ani, se descurca mai bine.

Posted
10 minutes ago, Paul.Mag1k said:

:)) ok, pune-l. Vrei sa demonstrezi ceva prin asta? Vrei sa spui ca nu votez cum trebuie? Vad ca mai ai deja 2 contra-uri, deci, nu prea stiu cum sa-ti zic, dar nu prea esti apt imi a comenta mie. "Nu pot sa zici despre mine cum sunt deoarece nu ma cunosti." - am avut motivele mele pe care am iesit de la lider, tu de ce ma vorbesti acum de rau? :)) nu imi vine sa cred ca de ipocrita poate fi lumea, lol.

Nu e nimeni ipocrit, stai linistit! Nu te vorbeste nimeni de rau, dar esti cam avar in gandire si cel ipocrit il gaseste x! Eu as dori sa-mi explici pentru ce ti s-a parut tie ca sunt defect pentru clanul King. din toate motivele? Asta m-a deranjat esti scump in gandire si esti degeaba!

Posted

respins.png.3a9d5bbe7505746b1258c97fb440a934.png

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - DasaevOfficial
  • Waky95. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.