Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Revontheus - Rank 5 NG 89 days + (prezent)


Seraphim Alastair
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Revontheus.
Nick-uri anterioare: Ekko, BriaN.
Level: 45
Ore jucate: 1506
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/jYmwgWl  (aiurea ca in ziua aia tot ala care mi-a facut post si am fost sanctionat m-a provocat, dar decizia ramane a voastra).
Poza cu invitatia: https://imgur.com/bcaK7md
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Revontheus
Cateva realizari pe server/ forum: In decursul anilor care i-am acumulat pe comunitatea BuGGeD, am reusit sa acumulez 2 Rank-uri 5 in Hitman Agency si 1 in National Guard, si in prezent am sa mai acumulez un rank 5 in National Guard.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League Of Legends, ETS2, Devil May Cry 5, CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan: Un motiv ar fi ca imi place foarte mult comportamentul si atitudinea membrilor din clan, deasemenea are o conducere foarte bine pusa la punct si nu sunt jumate de clan rank 6.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am facut parte din toate clanurile mari de pe acest server cum ar fi (King si Alliance) dar asta a fost inca pe serverul White/Red, dar recent am fost in Seraphim Family.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Nu am verificat, dar sunt sigur ca nu fac parte din Blacklist-ul clanului 'TL'.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Cunosc pe multi din clan, dar nu am avut conversatii cu nimeni din ei.
Planuri de viitor pe server?: Daca o sa imi permita timpul, vreau sa imi re-creez un Faction History perfect si sa ma inteleg cu toti.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Fyn
Varsta reala: 21
Nationalitate: Britanic - Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Fyn, sunt de origine Britanica - Romana, dar in prietenii romani m-au poreclit Ionut, desi in general sunt un baiat glumet, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, deasemenea ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta înseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Sunt super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte social, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.
Ce gen de muzica asculti?: Toate genurile de muzica, nu am unul preferat.
Ce hobbyuri ai?: Street-Racing.
Alte precizari?: Sper ca am cea mai mica sansa sa ma alatur acestui clan. Va multumesc mult

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Revontheus - Rank 5 NG 89 days + (prezent)
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.