Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Aurelian. - Rank 6 Los Aztecas & Rank 5 Ballas & Rank 5 SFPD 192 zile + Tester

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Aurelian.
Nick-uri anterioare: Aurelian / MosAurelian / Aurelian.iEPURAS
Level: 38
Ore jucate: 1289
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): http://prntscr.com/qhgmh8
Poza cu invitatia: https://imgur.com/lU7oKqZ
Profilul de pe panel (link):  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Aurelian.
Cateva realizari pe server/ forum: Rank 6 in mafia Los Aztecas, Rank 5 si Tester in Ballas, Rank 5 si Tester timp de aproximativ 3 luni in SFPD si Rank 5 in Hitman Agency.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: FIFA 20, PUBG, PUBG LITE si CSGO.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan vechi si cu niste membri cu un comportament ok dupa parerea mea. Imi plac sistemele si organizarea acestuia.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din The Legends, King., Seraphim Family, Alliance, Saints, etc.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Am mai facut parte din The Legends si am iesit pentru ca voiam sa incerc ceva nou, dar acum m-am convins ca doar in acest clan disciplina si limbajul sunt unele exemplare.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc sa revin deoarece consider ca doar in acest clan ma simt ca acasa.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nicu[], Jovetic, Skan, Braily, Hornet, Davflo si LipaN[].
Planuri de viitor pe server? Functia de lider al unei mafii.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Aurelian.
Varsta reala: 15.
Nationalitate: roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Aurelian. Consider ca sunt o persoana destul de sociabila, ador provocarile de orice fel si mereu am vrut sa obtin un loc inalt in tot ceea ce fac. Imi plac glumele de orice fel, inclusiv cele la adresa mea, in limita bunului simt. Sunt o persoana sincera si cu capul pe umeri. Stiu sa imi recunosc o greseala si a doua oara nu incape indoiala ca o voi repeta. Imi selectez cu mare atentie prietenii, atat pe SA:MP, cat si in viata reala. Nu ofer increderea mea multor persoane si nu accept ideea de a dezamagi pe cineva care m-a ajutat candva. Totul trece, dar nu se uita.
Ce gen de muzica asculti? rap sau trap.
Ce hobbyuri ai? fotbal si Brazilian Ju-jitsu.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

z5XN120.pngFaction history muncit din anul 2018.

2019-03-10 18:26:26
2019-03-26 18:13:03
2019-04-13 20:06:1
2019-04-28 20:05:57
2019-07-15 15:57:33  > Nu ti-ai continuat Faction History ul cum trebuia

Posted
On 12/30/2019 at 4:12 PM, Party[R] said:

z5XN120.pngFaction history muncit din anul 2018.

2019-03-10 18:26:26
2019-03-26 18:13:03
2019-04-13 20:06:1
2019-04-28 20:05:57
2019-07-15 15:57:33  > Nu ti-ai continuat Faction History ul cum trebuia

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Aurelian. - Rank 6 Los Aztecas & Rank 5 Ballas & Rank 5 SFPD 192 zile + Tester
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.