Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - M4]Dumitu - Fost membru TL, 3x R5, 2100h jucate..


dumiK
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: [M4]Dumitu
Nick-uri anterioare: Nu am.
Level: 47
Ore jucate: 2095
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/KCBBwfk
Poza cu invitatia:  https://imgur.com/a/J2LLkej
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/[M4]Dumitu
Cateva realizari pe server/ forum: Nu consider ca am realizari importante, insa am legat noi prietenii prin amabilitate si respect mutual.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe PC nu mai joc nimic, prefer sa ma axez pe SA:MP si invatare pentru Bacalaureat.
De ce vrei sa intri in clan: Mi-a fost dor de zilele bune in acest clan, de membri si atmosfera frumoasa. Simt ca aici este locul meu, datorita seriozitatii si colectivului.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din clanurile Several Lights si United Legion.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte. Am iesit deoarece am urmat Scoala de Soferi si nu aveam timp de SA:MP, insa am luat permisul, asadar, am timp pentru a ma relaxa si invata.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc sa revin in acest clan deoarece sunt o persoana serioasa, care a contribuit la acest clan in trecut si ca am format unele legaturi cu persoane.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu majoritatea acestora, in special cu Ionut, Aniketos, Helios, Mihaai, Kristi12 si multi altii.
Planuri de viitor pe server? Nu am planuri speciale, doar sa creez un renume si prietenii, prin munca, dedicare si respect. Totodata as dori sa obtin functia de lider sau helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Dumitrel
Varsta reala: 18 ani
Nationalitate: Roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana rationala , cu bun simt si calma. Incerc sa evita si opresc scandalurile deoarce ne strica societate, alaturi de minciuni.

Incerc prin faptele mele sa aduc un zambet persoanelor din jur si sa ajut pe cat se poate.
Ce gen de muzica asculti? Ascult de toate tipurile, depinde de starea mea pe moment, insa incerc sa evit muzica populara.
Ce hobbyuri ai? Obisnuiesc sa alerg pentru a ma mentine in forma, sa joc SA:MP pentru a ma relaxa si am o pasiune pentru masini si IT.
Alte precizari? Nu, va urez un an nou fericit si sanatos, plin de realizari si succese, va pup <3.

Link to comment
Share on other sites

  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - M4]Dumitu - Fost membru TL, 3x R5, 2100h jucate..
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.