Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:Panda.
  • Nick-uri anterioare:WarriorPanda, G3tr3ktPanda
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Panda
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/wPsGHxM
  • Level:42.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Sunt in ''The Italian Mafia'' si detin rank 1.
  • Ore jucate:1636
  • Warn-uri:0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:Din anul 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Rares.
  • Vârstă reală:Am frumoasa varsta de 17 ani.
  • Domiciliu:Vrancea
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Salut,Mă numesc Rareș , am vârsta de 16 ani și îmi place să ma joc Samp, îmi place sa mănânc foarte mult , nu îmi plac persoanele fără personalitate , care se ascund și te mint în fata , îmi place cel mai mult sa joc fotbal, îmi plac persoanele care știu sa stea în banca lor , îmi place muzica de tip Hip-Hop și muzica ușoara , nu îmi plac persoanele care se simt importante, sunt un tip foarte calm , vorbăreț, glumeț, cred foarte mult persoane care sunt false.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma joc la PC si sa ma duc la fotbal.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Una dintre cele mai solide si serioase servere de SA:MP din Romania.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan bine pus la punct de lider si cu membri la locul lor.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece acest clan are membri de nota 10, seriosi, glumeti si foarte prietenosi, este un clan care consider eu ca are o experienta foarte mare cand vine vorba de server.
Posted

contra.png

- Descrierea personala este copiata.

- Aplicatie slaba.

- Acea sanctiune pentru limbaj denota ca nu ai un comportament tocmai ok.

Posted

respins.png.3a9d5bbe7505746b1258c97fb440a934.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.