Jump to content

Cerere - Seraphim - Methadone


Recommended Posts

Nickname: Methadone

Nume: Stefan
Varsta: 19 ani

Screenshot cu invitatia primita:  https://imgur.com/yr1pkwA
Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Methadone

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/FeQPD4s 
Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o fire colorata, imi petrec timpul liber citind si desenand. De cand cu pandemia asta am revenit la vechile obiceiuri si ma gandeam la faptul ca doua trei luni de virtual reality chiar nu strica. 
De ce vrei să intri in clan?: Pentru ca este un clan de top as putea spune, nu imi doresc sa atrag odata cu intrarea in clan si beneficii, ci doar un chat in plus sincer.  M-am reconectat pe server ieri dupa o pauza foarte lunga, acesta fiind un cont secundar, de cel principal debarasandu-ma atunci cand am hotarat sa las in trecut acest episod numit SA:MP, dar aparent ne intoarcem la ceea ce iubim :)). 
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am mai facut parte din Seraphim Family, am impresia ca am facut parte din clan chiar si cu acest cont. 

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Chiar nu imi mai aduc aminte. 

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. 

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite😞Nu.

Cu cine te întelegi din clan?: Repetandu-ma am sa spun ca m-am reconectat ieri dupa o perioada lunga de pauza. Nu am avut timp sa vad cate din vechile cunostinte inca mai joaca sau nu. In acelasi timp pot spune ca n-am avut timp necesar pentru a crea cateva noi conexiuni. 

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, nu sunt.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.