Jump to content

Las Venturas Police Department - Regulament intern & Informații / Internal Rules & Informations


Recommended Posts

 

yZ7GRMw.png

 

Reguli interne generale:

 

Sunteți obligați să respectați regulamentul serverului, regulamentul departamentelor, regulamentul intern, cât și toate celelalte reguli impuse de lider sau co-lider.

Regulamentul general al departamentelor îl găsiți aici:  

 

 

- NU reclamați un coleg din Las Venturas Police Department pe panel, în schimb puteți trimite un PM liderului / co-liderului sau îi puteți contacta în joc pentru a rezolva problema, sancțiunea aferenta va fi Faction Warn(FW). Se poate reclama un coleg în panel doar pentru înșelătorie (Scam) sau pe motivul 'Other'.

 

- În momentul în care pe chat-ul departamentelor [/d] se întreaba despre dacă există restricții pentru [/free] asupra unui deținut, NU TREBUIE  SĂ SPUNETI 'Liber' daca nu este niciun jucator care nu trebuie sa primeasca [/free] pentru permis, etc. Nu are rost sa faceti free-chat degeaba, dacă nu se răspunde este clar că nu există nicio restricție și că se poate oferi [/free] fără probleme.  Abaterea de la această regula va fi sancționată cu o amendă în valoare de 3,000,000$ pentru free-chat pe [/d].

 

- Când un player vă face o reclamație, aveți timp să-i prezentați dovada în maxim 24 de ore. În caz contrar, reclamația va fi închisă, urmând să fiți sancționați cu Faction Warn (FW) pe motivul “Neprezentare dovezi”.

(!) Observatie: (!)

 

 

 

Dacă aveți reclamație pentru că ați acordat wanted 3 neconformare ordin, trebuie să postați atât dovada cu cele 3 somații și refuzul jucătorului, dar și dovada pentru care îl somați: permis, arme sau amendă. Trebuie să aveți ambele dovezi, în caz contrar, dovezile sunt insuficiente.

 

- O dovadă este valabilă timp de 24 de ore. O reclamație nu este valabilă dacă dovada este mai veche de 24 de ore. De asemenea, puteți acorda o amendă în maxim 10 minute de la surprinderea faptei și aveți la dispoziție 24h să confiscați un permis din momentul faptei.

 

- În lipsa liderului / co-liderului sunteți obligați să ascultați de membrul desemnat de către aceștia pentru a organiza ședința.

- Sunteți obligați să ascultați întotdeauna de un grad superior. Cei care nu ascultă de un rank superior vor fi sancționați dupa caz, putând fi chiar demiși.
Pentru nelămuriri, propuneri sau probleme, veți anunța liderul sau co-liderul.

 

- Orice polițist care va fi prins încălcând regulile de circulație va fi sancționat de către alt polițist. În cazul în care refuză confiscarea permisului / platirea amenzii, acesta va fi sancționat cu Faction Warn (FW)

(!) Observație (!)

 

 

 

Dacă NU vă conformați somațiilor acordate de către alt polițist, veți primi Faction Warn (FW), chiar dacă poate polițistul nu are dovada bună pentru care v-a somat. Sunteți liberi să îl reclamați la facțiunea respectivă dacă considerați că a procedat greșit / sunteți nedreptățiți.

 

 

- Abuzul folosirii comenzii [/ta] sau a tazerului pe un jucător ce nu are wanted va fi sancționată cu Avertisment Verbal (AV)  la prima abatere și Faction Warn (FW) la a doua abatere. În unele cazuri se poate acorda Faction Warn (FW) de la prima abatere, în funcție de gravitatea faptei.

(!) Observație (!)

Quote

 

Puteți folosi Tazerul pentru a opri un suspect cu wanted atunci când îl urmăriți indiferent de motivul wanted-ului pe care îl are (cu sau fără drept de predare).

 

 

 

- Puteți acorda wanted în maxim 10 minute după comiterea faptei, recomandat ar fi să acordați cât mai repede wanted, în 2-3 minute, verificați repede dovada și dacă sunteți siguri acționați, nu verificați 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucător să se trezească după 15-20 de minute cu wanted.

 

- În cazul în care un jucător vă atacă cu pumnii sau picioarele, sunt de ajuns minim 3 pumni pentru a-i acorda wanted 4 pentru cop attack. 

- Puteți acorda wanted 4 pentru cop attack și dacă respectivul jucător vă sparge roata la mașină (nescăzând HP-ul mașinii) sau trage un singur glonț în dumneavoastră sau pe lângă. (se acordă wanted și dacă se vede intenția de a vă ataca, chiar dacă nu vă nimerește).

-Când acordați [/clear] unui jucător, trebuie să aveți dovada cu [/mdc-ul] greșit, după care să anunțați pe [/d] 'Clear ID motiv', după care acordați clear. În unele cazuri, dacă suspectul avea alt wanted înainte, va trebui sa îi restabiliți wanted-ul vechi.

 

 - Dacă un jucator face drive-by (intră cu mașina de mai multe ori în vehiculul în care va aflați) sau provoacă damage mașinii (cu pumnii / picioarele) în care vă aflați, trebuie să vă fi scăzut aproximativ 150 - 200 HP la vehicul pentru a putea acorda wanted, în anumite situatii se poate acorda și pentru mai puțin HP. ~150 HP (când aveți de exemplu 350 HP și intră intenționat ca să vă bubuie, nu acordați wanted doar pentru două-trei lovituri). 

 

- Un Avertisment Verbal (AV) expiră după 15-20 zile de la primirea acestuia. Liderul / co-liderul decid acest lucru în funcție de gravitate/abateri.  Avertismentele Verbale (AV) sunt postate în topicul de sancțiuni, pe prima pagină, împreună cu data când expiră: 

 

(!) Responsabilități în funcție de rank:

- rank 1: pot merge după toți playerii ce au wanted, cu excepția playerilor ce au wanted pentru runner și rob. Pot acorda amenzi, pot confisca droguri dar nu pot confisca permise de conducere. Cei care fac parte din staff (helperi/admini) pot confisca permise de la rank 1. 
- rank 2+: pot merge după orice wanted, pot confisca permise, pot da amenzi și pot confisca droguri.
 
Excepții:
- dacă un polițist de rank 1 acordă runner unui player, polițistul are dreptul de a merge după runner. 
- dacă un polițist de rank 1 este atacat/omorât de către un runner/robber, îi poate acorda cop attack/cop kill și să meargă după el. 
- dacă un runner/robber este în zona HQ-ului, orice polițist are dreptul de a-l omorî. 

(!) Informații despre raportul de activitate pe care îl aveți de îndeplinit găsiți la adresa: http://bluepanel.bugged.ro/group/goals


 

- Este interzis pentru un polițist să atace / omoare un jucător (cu sau fara wanted) cu spray-ul, sancțiunea aferentă pentru încălcarea acestei reguli este Faction Warn (FW).

- Polițiștii nu au voie să ajute jucătorii să facă quest-uri precum "omoară x polițiști", încălcarea acestei reguli duce la sancționarea cu Faction Warn (FW).

- De asemenea, arestarea unui suspect fără drept de predare poate fi sancționată cu Faction Warn (FW) sau demitere.

 

- Cine dă [/fvrespawn] (se poate folosi de la rank 5) când este liderul sau co-liderul online primește Faction Warn (FW). Puteți folosi [/fvrespawn] doar atunci când liderul sau co-liderul nu sunt online sau dacă aceștia sunt AFK, îi puteți întreba pe chat-ul [/r] dacă sunt AFK și să vedeți, apoi puteți să folosiți comanda [/fvrespawn] dacă este nevoie. Oricine are rank 5 poate folosi [/fvrespawn] în condițiile enumerate mai sus.

(!) Informații despre comanda [/fvrespawn]:

*Comanda poate fi folosită doar atunci cand este nevoie: (ex: când cineva cere fvr, când nu mai sunt deloc mașini la HQ) și este indicat să anunțați pe [/d]. Un număr minim de secunde recomandat ar fi 15, pentru a avea timp toată lumea să se urce în vehicule.

*Abuzul folosirii comenzii [/fvrespawn] sau folosirea aiurea a comenzii va fi sancționată cu  Faction Warn (FW) sau în anumite cazuri cu UNINVITE.

*Nu folosiți comanda doar pentru că vehiculul vostru a fost furat, nu este nevoie de FVR din 2 în 2 minute, există și alte departamente, se pot folosi și alte vehicule în urmărirea suspecților.

 *NU aveți voie să cereti FVR altor departamente pe [/d]. Veți fi sancționați cu o amendă în valoare de 3,000,000$ pentru [/d] aiurea.

 

 

 

Chat-urile facțiunii (/r si /d)

 

Nu aveţi voie sa faceti spam sau sa folosiţi caps-lock. Cine incalcă regula va primi amendaavertisment verbal sau Faction Warn daca comportamentul aiurea persista. (liderului / subliderului le este permis in anumite situatii).

Nu aveţi voie sa vorbiti urat sau sa înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Avertisment verbal, respectiv Faction Warn sau uninvite (in functie de caz).

Nu aveti voie sa va certati. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).

Nu aveti permisiunea de a spune salut sau povesti pe [/d], cine incalca regula primeste AmendaAvertisment Vebal sau Faction Warn.

Free chat-ul este interzis pe /d. Cine încalcă regula va primi AmendaAvertisment Vebal sau Faction Warn in functie de decizia liderului. De asemenea, free chat-ul in exces pe /d poate duce la uninvite pentru comportament / abuz de functie.

 

 

 

Comportament & Limbaj

 

(!)Respectati-va colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.

 Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.

- Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.

- Jignirile usoare aduse unui player sau unui coleg vor fi sanctionate de asemenea cu Avertisment Vebal.

- Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.

- Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.

- Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu Faction Warn.

-Folosirea NOS-ului pe orice masina, indiferent ca este a voastra sau nu, va fi sanctionata cu Faction Warn.

- Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu Faction Warn.

- Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.

- Nu aveti voie să va jucati cu armele din dotare. Puteți face asta numai in interiorul hq-ului, garajului / acoperis / undeva unde nu exista riscul de a lovi pe cineva. Daca atacati un jucator jucandu-va, riscati sa primiti Faction Warn.

 

 

Informații despre skin-urile facțiunii

 

- Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rank-ului detinut. Cine poarta alt skin decat cel de rank-ul sau primeste Faction Warn.

- Doar fetele poarta skinul de fata.

- Liderul & co-liderul au voie sa poarte orice skin.

 

 

 

Skinuri:

 • rank 1: Skin_71.png 
 • rank 2: Skin_284.png
 • rank 3: Skin_267.png
 • rank 4: Skin_281.png
 • rank 5: Skin_282.png
 • rank 6: Skin_266.png
 • rank 7: Skin_265.png
 • fete:     Skin_309.png
 • tester:  Skin_283.png 
 • responsabil cu amenzile: Skin_280.png

 

 

 

Informații despre ședințe

 

Sedintele se tin atunci cand liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvam atunci cand e cazul. 

- La sedinta membrii Las Venturas Police Department trebuie sa dea dovada de disciplina maxima si respect fata de lider/sub-lider. (incalcarea acestei reguli se pedepseste cu absenta la sedinta si Faction Warn).

- In timpul sedintelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau Tester pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

- Cine vorbește neintrebat/deranjeaza sedinta va fi sanctionat cu Faction Warn.

- Sedintele sunt obligatorii, cei absenti nu primesc salariul. 

 

 

 

Informații acordare amenzi

 

Un politist poate amenda un jucator pentru faruri stinse dupa ora 19:00, NOS, nepurtare casca sau pentru depasirea limitei de viteza. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i corda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.

Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.

Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 „Neconformare ordin” - fara drept de predare.

In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin'' fara drept de predare dupa cele 3 somatii.

(!) Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin" si poate fi omorat, deoarece acel wanted nu are drept de predare.

 

- Nu aveti voie sa amendati un jucator care are wanted deja.

- Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.

- Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

 

 Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au level 4+;
-Daca surprindeti un jucator conducand cu farurile stinse dupa ora 19:00, ii puteti acorda o amenda in valoare de $25.000.
-Daca surprindeti un jucator conducand cu NOS, ii puteti acorda o amenda in valoare de $25.000.
-Daca surprindeti un jucator conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda o amenda in valoare de $25.000.

-Daca surprindeti un civil conducand cu o viteza peste limita legala (100 km/h in oras/150 km/h in afara acestuia), ii puteti acorda amenda in valoare de $25.000.

(!) Cand acordati amenda pentru depasirea vitezei legale trebuie sa aveti dovada in locul in care l-ati surprins cu radarul ca a depasit viteza, deoarece exista unele locuri in care nu aveti voie sa puneti radarul (de exemplu la iesirea/intrarea in orase) si trebuie sa demonstrati ca ati procedat corect, in caz contrar veti primi Faction Warn.

(!) Nu acordati amenda pentru depasirea vitezei legale persoanelor care piloteaza Maverick sau orice alt tip de avion/elicopter si nici celor care conduc barci. Veti fi sanctionati cu Faction Warn.

 

 

Informații despre confiscarea permiselor

 

-Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted.
-Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
-Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.
-Atunci cand sanctionati pe cineva (orice sanctiune) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul. Veti primi Faction Warn daca nu ii explicati politicos pentru ce a fost somat / tras pe dreapta.  
-Licente de condus pot fi confiscate de la orice level, insa level 1 nu se contorizeaza ca punct la raport pe panel, iar jucatorii de level 1-2 ce au licenta confiscata nu mai trebuie sa astepte 2 ore pana cand vor putea da din nou exam.

 

image.png.f761c36736364877c4389a9df5026be5.png

 

 

Informații despre somarea jucatorilor

 

Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si suficient de specific pentru a sti ca va adresați lui.

Minimul de somatii este 3, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn

Somatiile in jail se acorda odata la 20 de secunde, intr-un interval de un minut. Dupa a treia somatie mai asteptati ceva timp, iar daca respectivul nu paraseste incinta, ii veti acorda wanted 1 Neconformare ordin jail. 

Daca un jucator cu wanted se afla intr-un HQ de departament (lspd/lvpd/sfpd) la celulele din jail si are drept de predare, ii acordati direct /arrest fara somatii, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn daca il somati si ii acordati kill.

Pentru o somatie data unui jucator fara drept de predare nu primiti nimic, pentru 2 somatii primiti un Avertisment Verbal iar pentru 3 somatii Faction Warn.

 

- În momentul în care mergeți după jucatorii care au drept de predare sunteți obligați să filmați atunci când acordați somațiile cu [/so]. Dacă un jucator vă reclamă pentru că l-ați omorât dupa somații și nu aveți dovezi clare că el nu s-a predat după a 3-a somație, primiți Faction Warn(FW). Dacă jucătorul se urcă în mașina de poliție dupa a 3-a somație, trebuie să-l arestați, nu aveți voie să-l omorâți dacă i-ați acordat a 3-a somație și el este pasager (G).

- Când sunteți după suspecții ce au wanted cu drept de predare și acordați cele 3 somații, așteptați câteva secunde (minim 20-30 secunde) ca acesta să poată urca în mașină, nu-l omorâți fix atunci când ați acordat a 3-a somație, dacă el continuă să fugă pe jos după a 3-a somație, aveți tot dreptul să-l omorâti, doar în acest caz îl puteți omorî, în caz contrar, puteți fi sancționați cu Faction Warn(FW).

 

 

Informații despre job-uri

 

Puteti detine orice job legal. Cine este prins cu job ilegal (Car Jacker, Arms Dealer, Drugs Dealer) va fi sanctionat cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor membrilor, indiferent de rank.

Liderul poate forta membrii la un anumit job pe o durata de timp  pentru a rezolva treburile factiunii. Cine are alt job in loc de cel precizat de Lider, va fi sanctionat cu Faction Warn.

Este interzis sa aveți asupra voastra materiale si droguri, sanctiunea afereta pentru acest lucru este Faction Warn.

 

 

Reclamații

 

-Cand un player va face o reclamatie, aveti timp sa ii incarcati dovada in maxim 24 de ore. In caz contrar reclamatia va fi inchisa cu Faction Warn pe motivul “Neprezentare dovezi

-Este interzis sa stergeti dovezile (filmari / imagini) puse intr-o reclamatie in mai putin de 3 zile de la deschiderea unei reclamatii.

-In momentul in care aveti o reclamatie deschisa, trebuie sa aveti un limbaj adecvat cu playerul(chiar daca v-a reclamat degeaba). Riscati Faction Warn/Avertisment Verbal si pentru limbajul din reclamatii.

-Este interzis sa injurati playerul in titlul sau in descrierea dovezii de pe Youtube, riscati Faction Warn.

-Falsificarea dovezilor va fi sanctionata cu uninvite.

 

 

Alte informatii utile:

Dacă suspectul nu răspunde când este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul  sa-l omoare doar dupa 3 somatii acordate.
Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul  sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare dupa cele 3 somatii.
Daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Dacă suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Dacă suspectul vă ucide, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill (sau cop attack) fara drept de predare. (wanted 4)
Daca suspectul are orice wanted (1+) si vă atacă, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare. (wanted 4)
*Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), politistul il poate omori fara 3 somatii indiferent de wanted-ul avut.

 - Liderul si subliderul va pot cere dovada pe chatul factiunii (/r) pentru orice wanted acordat, licenta confiscata.

 

Mașinile facțiunii

 

Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale (job-uri), in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn

Este interzis sa tunati sau sa schimbati culoarea masinii. Cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.

(!) Puteti merge cu orice barca, chiar si cu cea personala dupa suspectii care se afla pe apa.

 

 

 

 

Comenzile utile:

 


/su [nume/id] [wanted] [motiv] - acordă wanted;
/duty - devii on duty (/duty din nou pentru off), armeDesert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriți);
/wanted - arată toți suspecții cu wanted;
/mdc [nume/id] - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva;
/arrest [nume/id] - arestează suspectul;
/ta(zer) - blochează cel mai apropiat jucător timp de 8 secunde (folosit pentru suspecții ce fug pe jos);
/frisk [nume/id] - percheziționează un suspect;
/confiscate [nume/id] [item]- confiscă suspectului licenţa de condus şi drogurile;
/d - chat-ul tuturor departamentelor;
/r - chat-ul membrilor Las Venturas Police Department;
/cuff [nume/id] - pune cătușele suspectului (trebuie să fiți în mașină cu el sau lângă el având /handsup);
/uncuff [nume/id] - scoate cătușele;
/clear [nume/id] - șterge wanted-ul (folosit când greșiți wanted-ul, trebuie să aveți dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordați cu același motiv.
/punish [nume/id] [secunde (50-120)] - blochează un deținut în jail;
/getgun [armă] - iei o anumită armă, comanda merge doar în HQ LSPD/LVPD/SFPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle, MP5.
/heal - umple viața și armura (on duty). Comanda merge în orice HQ și în orice casă.
/so [nume/id] - folosit ca si somatie.
/ticket [nume/id] [sumă] - creează o amendă pentru un jucător (pentru NOS, faruri stinse după ora 20:00)

 

Model pentru amenzi:

 


1. Ati fost surprins pe contrasens, dati /handsup pentru a va lua permisul sau veti primi wanted 3 neconformare ordin!
2. Licenta de condus va fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare aveti grija pe unde circulati.


Model pentru amenzi:
1. Ati fost surprins cu NOS trebuie sa va dau o amenda in valoare de 25.000$.

1. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin.


2. Ati fost surprins cu farurile stinse dupa ora 19:00, trebuie sa va dau o amenda in valoare de 25.000$.

2. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin.


3. Ati fost surprins conducand fara casca, trebuie sa va dau o amenda de 25.000$.

3. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin.

4. Ati fost surprins depasind limita de viteza legala, trebuie sa va dau o amenda in valoare de 25.000$.
4. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin.


Model pentru confiscarea drogurilor:
1. Acesta este un control de rutina, va rog sa dati /handsup altfel veti primi wanted 3 neconformare ordin.
2. Ati fost prins cu droguri la dumneavoastra, veti primi wanted 3 port drugs + drogurile v-au fost confiscate.


Model pentru confiscarea armelor:
1. Ati fost surprins cu armele la vedere, dati /handsup pentru a le confisca altfel veti primi wanted 3 neconformare ordin!

Model pentru somarea in jail:
1. X, te rog sa parasesti incinta jail-ului, altfel risti sa primesti wanted 1 neconformare ordin.

 

Edited by J A C K S O N
update.
Link to comment
Share on other sites

 • ShaDey locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.