Jump to content

Las Venturas Police Department - Anunțuri Importante / Important Announcements


Recommended Posts

rUN0EyU.png

 

În acest topic, liderul sau coliderul vor posta noutăţile importante în legătură cu departamentul Las Venturas Police Departament.

X9MLyDR.png pentru a nu rata postarile ce se fac in acest topic, în caz contrar s-ar putea să faceţi lucrurile greşit. (precum schimbări ale regulamentului şi alte lucruri importante)

Edited by Shadey
Link to comment
Share on other sites

  • ShaDey pinned and locked this topic

Pretul amenzilor(/ticket) pentru radar/casca/nos/faruri a fost modificat la $25.000.

Indiferent pentru ce este amenda, pretul este de $25.000. Cine acorda amenzi cu alta valoare risca Faction Warn!

CopCMD actualizat: click

SAMPFUNCS compatibil cu CopCMD: click

 

 

Edited by J A C K S O N
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Odată cu venirea mea la conducerea facțiunii Las Venturas Police Department, am decis să aduc câteva modificări regulamentului intern. Prin urmare, am de făcut 4 anunțuri importante:

 

1. De acum încolo, atunci când liderul sau co-liderul sunt online, nu veți mai avea voie să folosiți comanda [/fvrespawn], indiferent de funcția pe care o dețineți. În cazul în care liderul sau co-liderul nu sunt conectați pe joc sau sunt AFK (puteți întreba pe /r dacă sunt AFK), orice membru care deține rank 5 poate acorda respawn la vehiculele facțiunii atunci când este necesar.

 

2. Skin-urile pe care membrii facțiunii le poartă în funcție de rank-ul deținut au fost schimbate. Rog toți membrii să se conformeze cu privire la această nouă regulă și să-și actualizeze skin-ul.

(!) CELE DOUĂ REGULI PREZENTATE MAI SUS NECESITĂ CONSULTAREA REGULAMENTULUI INTERN AL FACȚIUNII LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT: 

 

 

3. Am adus un update și evenimentului „Cop of The Month”, acesta constă în faptul că de acum încolo cel care câștigă evenimentul va fi răsplătit cu un bonus în valoare de 5,000,000$. Pentru mai multe informații, vă rog să consultați topicul: 

 

4. Ultimul anunț va fi cu referire la ședințe:

> Voi organiza, împreună cu co-liderul facțiunii, o primă ședință în care aș dori să vă explic câte ceva, o ședință de început, făcută cu scopul de a ne cunoaște mai bine. Aceasta va avea loc pe data de 14.06.2020, la ora 19:00, prezența NU este obligatorie.

> O a doua ședință din cadrul facțiunii va fi organizată la finalul lunii, pe data de 28.06.2020, la ora 19:00, prezența ESTE obligatorie.

 

Edited by J A C K S O N
update.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.