Jump to content

✦ San Fierro Police Department - Regulament Intern & Informatii / Internal Rules & Information


Recommended Posts

     CZlSm5k.png

 

 Liderul si subliderul pot cere dovezi pentru wanted-urile acordate/permisele confiscate/amenzile acordate sau orice alta actiune a politistului. Din momentul in care dovada v-a fost ceruta, aveti la dispozitie 24 de ore pentru a o trimite in PM pe forum liderului/subliderului. Neprezentarea dovezii va duce la acordarea de Faction Warn.

 Membrii de rank 5 care acordă FVR sunt obligați să anunțe pe /d înainte de a acorda, în caz contrar se va acorda Faction Warn

 NU reclamati un coleg din San Fierro Police Department  pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, sanctiunea aferenta va fi Faction Warn. Puteti sa reclamati un coleg doar atunci cand acesta a incalcat regulamentul, iar sanctiunea poate fi acordata doar de catre un admin (folosire cheats, inselatorie, etc.)

 Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi. 
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

 Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este Faction Warn sau demitere dupa caz.
 

 In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu  Avertisment VerbalFaction Warndemitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar daca membrul are cel putin rank 2) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

♦ O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore. Membrii au la dispozitie 24h de la deschiderea unei reclamatii pentru a posta dovezile necesare in aceasta. Dovezile postate dupa mai mult de 24h NU vor fi luate in considerare.

 Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.

 Abuzul folosirii comenzii /ta pe un jucator ce nu detine wanted va fi sanctionata cu Avertisment Verbal la prima abatere si Faction Warn la a doua abatere. In unele cazuri se poate acorda Faction Warn de la prima abatere, in functie de situatie.

 De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu Faction Warn sau demitere.

 

★Testeri:

 • Un singur Tester poate cere doar doua dovezi zilnice, cei ce cer mai mult de doua dovezi risca sa piarda functia.
 • Tester-ul poate acorda amenda unui membru pentru: "Afaceri pe /r" "Caps Lock pe /r" "Caps Lock pe /d" "/d aiurea" "Spam pe /r" "Spam pe /d" "/call 112 aiurea" in functie de cum sunt incalcate aceste reguli, ele pot aduce chiar si o a doua sanctiune pe langa amenda, de ex, daca ai facut free chat pe /d in mod repetat sau intentionat, pe langa amenda de 3.000.000$ vei primi si un Avertisment Verbal (AV).
 • Inainte de toate trebuie sa aveti dovada pentru orice amenda pe care o acordati, inainte de a acorda amenda unui membru, sunteti obligati de a anunta membrul cu referire la amenda, fie prin cmd, bind sau in scris, importante e sa-l anuntati, dupa faceti ultima poza cu ca a fost anuntat, postati evidenta in topicul "Amenzi si Sanctiuni" dupa modelul dat acolo, la fel si in cazul verificarilor dovezilor cu exceptia de a posta evidenta in topicul "Verificare Dovezi".
 • Testerii trebuie sa ajute membrii cu orice nelamuririe pe /r !

 

★ Coordonator:

Pentru a fi promovat la acest grad trebuie sa fi castigat increderea Liderului / Subliderului si sa fi fost fidel acestei factiuni, in teorie trebuie sa ai minim rank 5 si functia de tester in cadrul acestui departament.

 • Un coordonator poate fi doar UNUL si SINGURUL in factiune.
 • Un coordonator poate actiona oricand ca si un  Colider (doar pe joc) / Tester.
 • Un coordonator poate sanctiona un membru pe langa Amenzi, acesta poate sa acorde si cu Avertisment Verbal sau Faction Warn.
 • Acesta poate posta mereu sanctiuniile in topicul "Membrii sancionati" respectiv "Amenzi si sanctiuni"
 • Daca se dovedeste ca un membru nu asculta de Coordonator, acesta risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau chiar Faction Warn (FW), in functie de gravitate si de intentiile acestuia.
 • Coordonatorul trebuie sa coordoneze membrii / Testerii in lipsa Liderului sau a Coliderului sau chiar si in prezenta acestora, nu conteaza cand sau unde.
 • Inainte de a acorda orice sanctiune unui membru, coordonatorul trebuie sa se asigure ca are toate dovezile necesare pentru acordarea sanctiunii respective.
 • Coordonatorul poate fi absent de la sedinta si fara cerere de invoire, in schimb acesta trebuie sa vorbeasca cu Liderul / Coliderul inainte de asta.
 • Coordonatorul va fi afisat in topicul "Staff-ul factiunii" ca si Commander.

 

★ /fvrespawn si altele:

 • Orice membru de rank 5 poate acorda oricand /fvrespawn cand se considera ca este nevoie.
 • Toti membrii trebuie sa asculte de Testerii si in special de Coordonator , cine nu asculta de aceste doua functii inferioare, risca sa fie sanctionat.
 • Membrii de rank 5 pot benificia de doua skinuri, mai multe informatii despre skinuri gasiti in "Regulament Intern & Informatii"

 

 

 ★ Alte reguli si informatii:

 • ♦ Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.
 • ♦ Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.
 • ♦ Jignirile usoare aduse unui player sau unui coleg vor fi sanctionate de asemenea cu Avertisment Vebal.
 • ♦ Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.
 • ♦ Freechat-ul pe /d este sanctionat cu Avertisment Verbal sau Faction Warn in functie de gravitate.
 • ♦ Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.
 • ♦ Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu Faction Warn.
 • ♦ Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu Avertisment Verbal sau Faction Warn + 3.000.000$ Amenda.
 • ♦ Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.
 •  Liderul / co liderul are dreptul sa poarte orice skin.
 • ♦ Puteti acorda wanted in maxim 10 minute dupa comiterea faptei, recomandat ar fi sa acordati cat mai repede wanted, in 3-4 minute, verificati repede dovada si daca sunteti siguri actionati, nu verificati prea mult timp dovezile, e aiurea ca un jucator sa se trezeasca dupa 15-20 de minute cu wanted.
 • ♦ ATENTIE: Somatiile pentru parasirea jail-ului, se dau din 20 in 20 de secunde, intr-un interval de un minut. Nu vor fi somati jucatorii care sunt AFK, trebuie sa se vada in dovezile voastre ca jucatorul se misca sau scrie in chat.
 •  Cand sunteti atacati cu pumnii/picioarele, trebuie sa va acorde minim 3 lovituri, pentru a putea acorda wanted.
 •  Atunci cand acordati o amenda pentru depasirea limitei de viteza, trebuie sa aveti dovada cu locul in care stateati cu radarul cand jucatorul a depasit limita. NU aveti voie sa stati cu radarul la intrarea/iesirea din orase.
   

 Regulamentul complet al departamentelor de politie poate fi gasit AICI .

Skinurile in functie de rank:

         Rank 1: Skin_71.png                                  ✸✸Rank 2: Skin_284.png                          ✸✸✸Rank 3Skin_280.png             

         Rank 4: Skin_281.png                    ★★Rank 5: Skin_283.pngSkin_267.png         Skin Fete (orice rank) : Skin_309.png

          🟌Tester: Skin_282.png                        🟌🟌CommanderSkin_282.png        🟌🟌🟌Rank 6/7: Skin_265.pngSkin_266.png

♦ Cine nu respecta aceasta regula risca sa fie sanctionat cu Faction Warn!

★ Comenzi utile:

/su <nume/id> <wanted> <motiv> - acordă wanted.
/duty - devi on duty (/duty din nou pentru off), arme: Desert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriţi).
/wanted - arată toţi suspecţii cu wanted.
/mdc <nume/id> - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva.
/arrest <nume/id> - arestează suspectul.
/ta(zer) - iti ofera automat un SD Pistol cu ajutorul caruia poti bloca timp de 8 secunde un suspect cu wanted (timpul in care suspectul este blocat nu i se poate scadea HP-ul).
/frisk <nume/id> - percheziţionează un suspect.
/confiscate <nume/id> <item> - confiscă suspectului licenţa de condus şi drogurile.
/d - chat-ul tuturor departamentelor.
/r - chat-ul membrilor San Fierro Police Department.
/cuff <nume/id> - pune cătuşele suspectului (trebuie să fiţi în maşină cu el sau lângă el având /handsup).
/uncuff <nume/id> - scoate cătuşele.
/clear <nume/id> - sterge wanted-ul (folosit când greşiţi wanted-ul, trebuie să aveţi dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordaţi cu acelaşi motiv.
/punish <nume/id> <timp> - blochează un deţinut în jail (secunde 50 - 120).
/getgun <armă> - iei o anumită armă, comanda merge doar în HQ LSPD/LVPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle,MP5.
/heal - umple viaţa şi armura (on duty). Comanda merge în orice HQ şi în orice casă.
/so <id/nume> - pentru a soma. O sa-i apara automat un text cu somatia si numele lui in ea.
/ticket <nume/id> <sumă> - creează o amendă pentru un jucător (pentru NOS, faruri stinse după ora 19:00).
/radar <100/150> - activeaza radarul intr-un vehicul al factiunii.
/investigate  - ascunde pentru cateva secunde mobila dintr-o casa pentru ca politistul sa poata cauta suspectul fara a fi impiedicat de aceasta.

 

  ★ Modele de somatii pentru membrii

 Model pentru permise:

1. Ai fost surprins conducand neregulamentar, te rog sa dai /handsup pentru a-ti fi suspendat permisul sau vei primi wanted 3 neconformare ordin!

2. Licenta de condus ti-a fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare ai grija pe unde circuli cu vehiculul.

 

 Model pentru amenzi:

1. Ai fost surprins conducand cu NOS, vei primi o  amenda in valoare de  $25.000

  Ai fost surprins cu farurile stinse dupa ora 19:00, vei primi o amenda in valoare de $25.000.

  Ai fost surprins conducand fără cască, vei primi o  amenda in valoare de  $25.000.  

  Ati fost surprins depasind limita de viteza, trebuie sa va dau o amenda de 25.000$.

2. Te rog sa dai /handsup pentru a primi amenda altfel risti sa primesti wanted 3 neconformare ordin.

 

 Model pentru confiscarea drogurilor:

1. Ai fost prins cu droguri in posesie, vei primi wanted 3 pentru port ilegal de droguri, iar acestea ti-au fost confiscate.

 

 Model pentru confiscarea armelor:

1. Ati fost surprins cu armele la vedere, foloseste /handsup pentru a ti le confisca altfel vei primi wanted 3 neconformare ordin!

 

 Model pentru somarea in jail:

1. "X", te rog sa parasesti incinta inchisorii altfel risti sa primesti wanted 1 neconformare ordin jail!

 

 Nu aveti voie sa somati un suspect in felul urmator: "/handsup sau wanted 3".  Trebuie sa ii explicati motivul pentru a da /handsup sau ii explicati ca sa dea /handsup pentru ai confisca permisul / drogurile / armele.
 

     

 ★ Informatii utile despre cum sa actionati

 Atunci cand doriti sa somati un jucator sunteti obligati sa folositi comanda [/so], nu [/m]. Cei ce folosesc comanda [/m] vor fi sactionati cu faction warn. Comanda [/m] poate fi folosita doar pentru actiuni role-play de exemplu: 'Eliberati zona!', etc.    
 Cand doriti sa suspendati un permis unui jucator, iar acesta foloseste comanda [/q] aveti la dispozitie 24 de ore pentru a ii lua permisul.
 Daca ati somat de minim 3 ori un jucator, iar jucatorul caruia doriti sa ii luati permisul fuge si se pune pe [/sleep] ii acordati Wanted 3 pentru motivul "neconformare ordin" (/su ID 3 neconformare ordin).
 Daca aveti rank 1 , iar un jucator care are wanted pentru motivul "armed robbery" va spune sa il omorati / spune ca se preda, aveti voie sa il omorati, dar trebuie sa aveti dovada cand v-a spus ca se preda.
 Cand confiscati permisul unui jucator sunteti obligati sa ii explicati frumos de ce a fost oprit, pentru ce da [/handsup] si pentru ce ii este confiscat permisul.
 Atunci cand ati acordat Wanted unui jucator caruia trebuie sa ii luati permisul anuntati pe [/d]: "Fara free id/nume - oras - permis", cand ati ajuns la el in jail folositi comanda [/punish id secunde] si apoi [/confiscate id licence].  

Edited by XRainbow
Update
Link to comment
Share on other sites

 • Mihai Sebastian changed the title to San Fierro Police Department - Regulament Intern & Informatii / Internal Rules & Information
 • 2 weeks later...

Regula noua cu privire la skinuri:

         Rank 1: Skin_71.png                                  ✸✸Rank 2: Skin_284.png                          ✸✸✸Rank 3Skin_280.png             

         Rank 4: Skin_281.png                                  ★★Rank 5: Skin_283.png         Skin Fete (orice rank) : Skin_309.png

🟌Responsabil: Skin_267.png                                    🟌🟌TesterSkin_282.png        🟌🟌🟌Rank 6/7: Skin_265.pngSkin_266.png

Cine nu respecta aceasta regula risca sa fie sanctionat cu Faction Warn!

 

Edited by XRainbow
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Mihai Sebastian changed the title to ✦ San Fierro Police Department - Regulament Intern & Informatii / Internal Rules & Information

Reguli noi pentru testeri

 • Un singur Tester poate cere doar doua dovezi zilnice, cei ce cer mai mult de doua dovezi risca sa piarda functia.
 • Tester-ul poate acorda amenda unui membru pentru: "Afaceri pe /r" "Caps Lock pe /r" "Caps Lock pe /d" "/d aiurea" "Spam pe /r" "Spam pe /d" "/call 112 aiurea" in functie de cum sunt incalcate aceste reguli, ele pot aduce chiar si o a doua sanctiune pe langa amenda, de ex, daca ai facut free chat pe /d in mod repetat sau intentionat, pe langa amenda de 3.000.000$ vei primi si un Avertisment Verbal (AV).
 • Inainte de toate trebuie sa aveti dovada pentru orice amenda pe care o acordati, inainte de a acorda amenda unui membru, sunteti obligati de a anunta membrul cu referire la amenda, fie prin cmd, bind sau in scris, importante e sa-l anuntati, dupa faceti ultima poza cu ca a fost anuntat, postati evidenta in topicul "Amenzi si Sanctiuni" dupa modelul dat acolo, la fel si in cazul verificarilor dovezilor cu exceptia de a posta evidenta in topicul "Verificare Dovezi".
 • Testerii trebuie sa ajute membrii cu orice nelamuririe pe /r !

 Implementata functia de coordonator!

Pentru a fi promovat la acest grad trebuie sa fi castigat increderea Liderului / Subliderului si sa fi fost fidel acestei factiuni, in teorie trebuie sa ai minim rank 5 si functia de tester in cadrul acestui departament.

 • Un coordonator poate fi doar UNUL si SINGURUL in factiune.
 • Un coordonator poate actiona oricand ca si un  Colider (doar pe joc) / Tester.
 • Un coordonator poate sanctiona un membru pe langa Amenzi, acesta poate sa acorde si cu Avertisment Verbal sau Faction Warn.
 • Acesta poate posta mereu sanctiuniile in topicul "Membrii sancionati" respectiv "Amenzi si sanctiuni"
 • Daca se dovedeste ca un membru nu asculta de Coordonator, acesta risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau chiar Faction Warn (FW), in functie de gravitate si de intentiile acestuia.
 • Coordonatorul trebuie sa coordoneze membrii / Testerii in lipsa Liderului sau a Coliderului sau chiar si in prezenta acestora, nu conteaza cand sau unde.
 • Inainte de a acorda orice sanctiune unui membru, coordonatorul trebuie sa se asigure ca are toate dovezile necesare pentru acordarea sanctiunii respective.
 • Coordonatorul poate fi absent de la sedinta si fara cerere de invoire, in schimb acesta trebuie sa vorbeasca cu Liderul / Coliderul inainte de asta.
 • Coordonatorul va fi afisat in topicul "Staff-ul factiunii" ca si Commander.

 /fvrespawn si altele

 • Orice membru de rank 5 poate acorda oricand /fvrespawn oricand se considera ca este nevoie.
 • Toti membrii trebuie sa asculte de Testerii si in special de Coordonator , cine nu asculta de aceste doua functii inferioare, risca sa fie sanctionat.
 • Membrii de rank 5 pot benificia de doua skinuri, mai multe informatii despre skinuri gasiti in "Regulament Intern & Informatii"
Edited by XRainbow
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.