Mihai Sebastian Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) In acest topic, liderul sau subliderul grupului San Fierro Police Department va posta anunturile importante legate de aceasta factiune. Puteti folosi pentru a nu rata postarile ce se fac aici. Edited April 17, 2020 by XRainbow
Mihai Sebastian Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 (edited) (!)Important pentru toti membrii! Pretul tuturor amenzilor(/ticket) pentru casca/nos/radar/faruri, a fost modificat la 25.000$ Pretul ramane stabilit pentru toate motivele de mai sus, cine a acordat mai mult de 25.000$ risca sa fie sanctionat cu FW! Edited April 16, 2020 by XRainbow
Mihai Sebastian Posted April 17, 2020 Author Posted April 17, 2020 (edited) O prima sedinta o sa aibe loc Duminica 19.04.2020, ora 20:00. -Scopul sedintei este sa ne cunoastem si sa discutam despre factiune si eventualele sanctiuni. Prezenta nu este obligatorie! Edited April 17, 2020 by XRainbow
Mihai Sebastian Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 (!) Am creeat un topic unde vor fi postate dovezile voastre cerute de catre Lider/Co-lider/Tester/Responsabil. Scopul lui este sa prevenim o eventuala fraudare a raportului de activitate.
Mihai Sebastian Posted April 24, 2020 Author Posted April 24, 2020 (!) Sedinta va avea loc Duminica 26.04.2020, ora 20:00. Prezenta nu este obligatorie. Un Weekend placut tuturor!
Mihai Sebastian Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 (edited) ★ Sedinta din aceasta luna va avea loc pe 31.05, in ultima Duminica din aceasta luna, ora 19:00. Sedinta NU este obligatorie! ★ Sedinta o sa fie mixta formata din Staff-ull / membrii factiunilor Los Santos Police Department, FBI si National Guard. ★ Cei ce nu vin la sedinta NU vor primi salar sau bonus. > (Valabil si pentru membrii Los Santos Police Department, FBI si National Guard) Reguli pentru cei prezenti: (!)*Nu deranjati sedinta, riscati sa fiti sanctionati. (!)*Ascultati ce vi se spune. (!)*Nu faceti DM intre voi, cei ce fac DM o sa primeasca Faction Warn. (!)*Daca nu va convine ceva, nu veniti! ★Sedinta o sa aibe ca drept locatie HQ-ului San Fierro Police Department! Edited May 20, 2020 by Rhysand (!) update sedinta (!)
Mihai Sebastian Posted June 13, 2020 Author Posted June 13, 2020 (edited) ★ Sedinta din aceasta luna va avea loc pe 28.06, in ultima Duminica din aceasta luna, ora 21:00. Sedinta este obligatorie! Puteti face cerere de invoiere incepand cu data de 26.06 - 27.06 Cei ce lipsesc la sedinta si nu au invoire, vor primi FactionWarn! Toate invoirile din aceasta luna pot fi facute doar la cerere, doar in perioada 26.06 - 27.06. Membrii ce nu isi arata interesul fata de sedinta vor fii sanctionati cu Faction Warn. NU sunt acceptate scuzele de genul "nu am avut timp", "am adormit" sau "probleme in familie". Sedinta este obligatorie pentru toti membrii de rank 1, acestia nu vor avea dreptul la invoire, indiferent de zilele in factiune. ★ Reguli noi pentru testeri Un singur Tester poate cere doar doua dovezi zilnice, cei ce cer mai mult de doua dovezi risca sa piarda functia. Tester-ul poate acorda amenda unui membru pentru: "Afaceri pe /r" "Caps Lock pe /r" "Caps Lock pe /d" "/d aiurea" "Spam pe /r" "Spam pe /d" "/call 112 aiurea" in functie de cum sunt incalcate aceste reguli, ele pot aduce chiar si o a doua sanctiune pe langa amenda, de ex, daca ai facut free chat pe /d in mod repetat sau intentionat, pe langa amenda de 3.000.000$ vei primi si un Avertisment Verbal (AV). Inainte de toate trebuie sa aveti dovada pentru orice amenda pe care o acordati, inainte de a acorda amenda unui membru, sunteti obligati de a anunta membrul cu referire la amenda, fie prin cmd, bind sau in scris, importante e sa-l anuntati, dupa faceti ultima poza cu ca a fost anuntat, postati evidenta in topicul "Amenzi si Sanctiuni" dupa modelul dat acolo, la fel si in cazul verificarilor dovezilor cu exceptia de a posta evidenta in topicul "Verificare Dovezi". Testerii trebuie sa ajute membrii cu orice nelamuririe pe /r ! Edited June 21, 2020 by XRainbow GG
Mihai Sebastian Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 (edited) ★ Implementata functia de coordonator! Pentru a fi promovat la acest grad trebuie sa fi castigat increderea Liderului / Subliderului si sa fi fost fidel acestei factiuni, in teorie trebuie sa ai minim rank 5 si functia de tester in cadrul acestui departament. Un coordonator poate fi doar UNUL si SINGURUL in factiune. Un coordonator poate actiona oricand ca si un Colider (doar pe joc) / Tester. Un coordonator poate sanctiona un membru pe langa Amenzi, acesta poate sa acorde si cu Avertisment Verbal sau Faction Warn. Acesta poate posta mereu sanctiuniile in topicul "Membrii sancionati" respectiv "Amenzi si sanctiuni" Daca se dovedeste ca un membru nu asculta de Coordonator, acesta risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau chiar Faction Warn (FW), in functie de gravitate si de intentiile acestuia. Coordonatorul trebuie sa coordoneze membrii / Testerii in lipsa Liderului sau a Coliderului sau chiar si in prezenta acestora, nu conteaza cand sau unde. Inainte de a acorda orice sanctiune unui membru, coordonatorul trebuie sa se asigure ca are toate dovezile necesare pentru acordarea sanctiunii respective. Coordonatorul poate fi absent de la sedinta si fara cerere de invoire, in schimb acesta trebuie sa vorbeasca cu Liderul / Coliderul inainte de asta. Coordonatorul va fi afisat in topicul "Staff-ul factiunii" ca si Commander. ★ /fvrespawn si altele Orice membru de rank 5 poate acorda oricand /fvrespawn oricand se considera ca este nevoie. Toti membrii trebuie sa asculte de Testerii si in special de Coordonator , cine nu asculta de aceste doua functii inferioare, risca sa fie sanctionat. Membrii de rank 5 pot benificia de doua skinuri, mai multe informatii despre skinuri gasiti in "Regulament Intern & Informatii" -Pentru orice nelamuririe imi puteti da PM pe forum sau pe joc. Edited June 23, 2020 by XRainbow
Mihai Sebastian Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 (edited) Salut. Speram sa nu vina acest moment asa repede si chiar imi pare nespus de rau pentru cei ce poate i-am dezamagit in privinta asta... Nu stiu daca stiti sau nu stiti, acum circa o luna, am avut niste probleme dentare, nu as vrea sa ma plang sau sa intru in mai multe detalii, dar pot spune ca a fost oarecum grav, cum am zis nu ma plang, se putea fi si mai rau de cum a fost, dar nu a fost. Pe langa aceasta, am o cariera militara pe care am inceput-o acum ceva timp si vreau sa o duc pana la un bun sfarsit, de aceea in momentele astea consider ca e mai bine pentru mine sa ma ocup in primul rand de mine si sanatatea mea, consider ca sanatatea este mai importanta decat orice pe lumea asta si nimic alt ceva. Am decis ca in decursul zilei de 21.07.2020 sa renunt la functia pe care o am pe samp ci mai exact pe serveru' purple, mi-am dorit nespus aceasta functie si mi-am dedicat foarte mult timp acesteia, de aceea acum vreau ca alt cineva la fel de activ cum am fost eu sa vina la conducerea acestei factiuni, sper sa fie cineva serios cu o experienta in urma, asa cum sunt si eu. Sper ca noul lider sa fie la fel de transparent cum am fost si eu si sa nu uite de unde a plecat niciodata. Cam atat am avut de transmis voua, sper sa ne revedem in cel mai scurt timp si sper sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra, pentru ca la fel cum am zis mai sus, este pe primul loc, fara sanatate si vointa de a realiza ceva nu ajungi nimic pe lumea asta. Nu stiu, sper ca v-am condus asa cum ar trebui sa va conduca orice lider normal, nu m-am comparat niciodata cu nimeni, ba chiar din contra am urmat unii lideri / fosti lideri. Nu in ultimul rand vreau sa acord multumiri pe aceasta cale tuturor celor ce m-au ajutat si implicat in munca mea cu orice sfat, parere sau propunere. -MULTUMESC! Co-Lideri: Faithen, Herck. Testeri: Lorenz, Hawkx, Seyck, Will, TEOO. Special: Faithen, Madara. -Ramaneti cu bine! Edited July 21, 2020 by XRainbow
Recommended Posts