Jump to content

Federal Bureau of Investigations - Regulament Intern & Informaţii


Recommended Posts

REG.png

 

Regulamentul general al departamentelor este AICI. Sunteți obligați să îl luați la cunoștință! 

 

Regulament Intern:

(!) FBI se ocupă cu arestarea / omorârea suspecților cu wanted și cu confiscarea de arme / droguri.

Sunteți obligați să respectați Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cât și toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.


NU reclamați un coleg din Federal Bureau of Investigation pe panel, în schimb puteți trimite un PM liderului / subliderului sau îi puteți contacta în joc pentru a rezolva problema, sancțiunea aferenta va fi Faction Warn (FW). Se poate reclama un coleg în panel doar pentru înșelătorie (Scamsau pe motivul 'Other'.

- Un Avertisment Verbal (AV) expira in 15 zile.

- Liderul / subliderul au dreptul de a cere dovada tuturor membrilor, indiferent daca este responsabil, tester sau admin.

- Membrii din F.B.I. pot acorda - Wanted 3 Neconformare ordin doar in situatia cand someaza un player pentru arme la vedere intr-o zona populata (HQ Departamente, CNN LS, CNN LV, farm, fish, in ineriorul BIZ-urilor si in alte locuri cu un numar ridicat de jucatori) si nu sa conformat la cele 3 somatii date. In timpul procesului, sau dupa acordarea celor 3 somatii in vederea confiscarii armelor, agentii FBI au dreptul de a folosi comanda /frisk asupra celui somat. Jucatorii prinsi cu droguri asupra lor sunt eligibil pentru a primi Wanted 3 Port Drugs. Aditional, datorita existentei comenzii [/pd] in modul COP CMD, membrii FBI au dreptul de a confisca drogurile automat dupa sau inaintea acordarii wantedului de port drugs chiar daca suspectii nu se afla in jail.

- Cand un player va face o reclamatie, aveti timp sa ii incarcati dovada in maxim 24 de ore. In caz contrar reclamatia va fi inchisa cu Faction Warn (FW) pe motivul “Neprezentare dovezi”.

- NU stergeti dovezile (imagini / filmari) puse intr-o reclamatie in mai putin de 3 zile. Veti fi sanctionati cu Faction Warn (FW) si suspend 7 zile.

- NU aveti voie sa cereti [/fvrespawn] altor departamente pe /d. Veti fi sanctionati cu Avertisment Verbal (AV).

- NU aveţi voie să folosiţi [/fvrespawn] când este liderul / co-liderul on. Abaterea de la această regulă se va sanctiona cu (Avertisment Verbal) (AV). Înainte de a acorda [/fvrespawn] asigurati-vă că nu sunt liderul / co-liderul on întrebând pe [/r]. Este mai ok pentru voi deoarece puteti evita destul de mult o sanctiune. Dacă nu vă răspunde nimeni în 10 secunde puteti acorda cu încredere [/fvrespawn].

- Responsabilii au dreptul precum și obligația de a acorda [/fvrespawn] la cererea membrilor facțiunii, aceștia pot face acest lucru chiar dacă liderul / co-liderul sunt on.

- NU aveti voie sa ajutati jucatorii la quest-ul zilnic: ''Omoara x politisti'', nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea cu Faction Warn (FW).

- Confiscarea permisului unui jucator duce la sanctionarea cu Faction Warn (FW), confiscarea a două sau a mai multor permise duce la Uninvite.

- Sunteți obligați să ascultați întotdeauna de un grad superior. Cei care nu ascultă de un rank superior, vor fi sancționați după caz, putând fi chiar 
demiși

- Jignirile si lipsa de respect adusa conducerii factiunii vor fi sanctionate dupa caz, de la Faction Warn (FWpana la Uninvite. 

- Pentru nelămuriri, propuneri sau probleme, veți anunța liderul sau subliderul.

- Freechat-ul pe [/d] sau mesajele aiurea sunt sancționate cu Amenda in valoare de $3.000.000Avertisment Verbal (AV)Faction Warn(FW) în funcție de gravitate.

Exemplu: X a pus restrictie pe Y pentru permis, iar daca un membru din departamente intreaba pe /d 'restrictie free?', doar X are voie sa raspunda la restrictia respectiva, fara ca restul sa intervina cu 'liber'.

- Spam-ul (3 mesaje sau mai mult) si Caps Lock-ul (mai mult de 3 litere mari, exceptand prescurtari cum ar fi FBI, LSPD etc) pe chaturile [/r] sau [/d] vor fi sanctionate cu Amendă in valoare de $3.000.000Avertisment Verbal (AV)Faction Warn (FW sau Uninvite în funcție de gravitate sau abatere.

- Cei ce fac afaceri pe chat-ul [/r] vor fi sancționați cu o amendă in valoare de $3.000.000.

Întarzierea la ședință este sancționată cu o amendă in valoare de $3.000.000.

 

(!) Este interzisă folosirea comenzilor PD în scopuri personale sau pentru distracție. Sancțiunea pentru acest lucru este (Avertisment Verbal) (AV), Faction Warn (FW) sau Uninvite după caz.

- În funcție de gravitatea faptei, liderul sau subliderul își rezervă dreptul de a sancționa un membru cu (Avertisment Verbal), Faction Warn sau demitere (cu sau fără Faction Punish (FP) - în cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar dacă membrul are cel puțin rank 2) pentru încălcarea regulilor scrise și nescrise.

- O dovadă este valabila timp de 24 de ore. O reclamație nu este valabila dacă dovada este mai veche de 24 de ore.

- Orice membru care va fi prins încălcând regulile de circulație va fi sancționat de către alt polițist. În cazul în care refuză confiscarea permisului / plătirea amenzii va primi Faction Warn (FW).

- Abuzul folosirii comenzii [/ta] pe un jucător ce nu deține wanted, va fi sancționată cu (Avertisment Verbal) (AV) la prima abatere și Faction Warn (FW) la a doua abatere. În unele cazuri, se poate acorda Faction Warn (FW) de la prima abatere, în funcție de situație.

- SD Pistol-ul se folosește doar dacă un jucător fără drept de predare fuge pe jos sau dacă un jucător cu drept fuge pe jos după acordarea celor 3 somații folosind comanda [/so].
- De asemenea, 
arestarea unui suspect fără drept de predare poate fi sancționată cu Faction Warn (FW) sau demitere.

- Se acordă complice rob unui jucător doar în situația în care este într-o mașină condusă de un suspect cu 'armed robbery' în [/mdc] și trage în tine, el fiind pasager (G).

- In cazul in care ai gresit wanted-ul procedezi astfel: Faci screenshot la MDC, anunti pe /d Clear ID, motiv, folosesti comanda /clear ID intr-o masina de politie si restaurezi wanted-ul procedent daca avea unul (este nevoie ca toata operatiunea sa fie inregistrata, ori screenshot-uri clare).

- Ai voie sa folosesti comanda /m pentru eliberea unei zone blocate cand esti intr-o urmarire. Membrii ce folosesc (/m) megaphone aiurea sunt sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate / situatie.

- Membrilor FBI le este interzis sa someze jucatorii ce detin wanted cu drept de predare in vederea confiscarii armelor. Daca acestia vor soma un jucator ce are armele la vedere intr-o zona populata pentru a-i confiscara armele, in timp ce avea wanted cu drept de predare vor fi sanctionati cu Faction Warn (FW).

- Confiscarea armelor jucatorilor ce detin wanted fara drept de predare in mod abuziv, folosind comanda '/taze', '/confiscate' va fi sanctionata cu Faction Warn (FW). Exemplu: Jucatorul 'X' are in [/mdc] wanted fara drept de predare, membrul foloseste comanda '/taze', il imobilizeaza timp de 8 secunde folosind intre timp comanda [/confiscate weapons].

- Se poate acorda wanted pentru 'Cop attack' dacă sunteți într-o mașina și respectivul intră în repetate rânduri în voi și se scade peste 150 HP. Aveți nevoie de dovada video neaparat, [/dl] activat și să se vadă clar că intră de cel puțin 3 ori în voi intenționat, altfel primiți Faction Warn (FW) dacă sunteți reclamați. Puteti acorda 'Cop attack' daca respectivul va face pana sau trage in voi minim un glont.

-Atentie! Nu aveți voie să acordați wanted pe baza altor moduri (ex. btrack, DMG Informer). Aceste moduri sunt doar informative, atâta timp cât nu se vede clar deathmatch-ul nu se poate acorda wanted.

- În momentul în care mergeți după jucatorii care au drept de predare sunteți obligați să filmați atunci când acordați somațiile cu [/so]. Dacă un jucator vă reclamă pentru că l-ați omorât dupa somații și nu aveți dovezi clare că el nu s-a predat după a 3-a somație, primiți Faction Warn (FW). Dacă jucătorul se urcă în mașina de poliție dupa a 3-a somație, trebuie să-l arestați, nu aveți voie să-l omorâți dacă i-ați acordat a 3-a somație și el este pasager (G).

- Când sunteți după suspecții ce au wanted cu drept de predare și acordați cele 3 somații, așteptați câteva secunde (minim 20-30 secunde) ca acesta să poată urca în mașină, nu-l omorâți fix atunci când ați acordat a 3-a somație, dacă el continuă să fugă pe jos după a 3-a somație, aveți tot dreptul să-l omorâti, doar în acest caz îl puteți omorâ, în caz contrar, puteți fi sancționați cu Faction Warn (FW).

 • Exemple de cazuri:
   
  Spoiler

   

  Când el este în apă și se vede intenția de a veni la mal, îl așteptați (în acest timp, îi mai puteți acorda somații dacă puteți și doriți) până când acesta vine la mașina voastră, iar dacă el dă semne că vrea să fugă, se plimbă pe lângă mașină sau intră/iese în repetate rânduri, filmați și după îl puteți să-l omorâți.

  - Când sunteți pe stradă, iar el se oprește și vine spre voi, dar ați acordat deja acele 3 somații, îl așteptați (în acest timp, îi mai puteți acorda somații dacă puteți și doriți), iar dacă el nu vrea să urce, se plimbă pe lângă mașină sau intră/iese în repetate rânduri, filmați și abia atunci îl puteți să-l omorâți.

     Wanted list:

Wanted 1 - furt, neconformare ordin la jail
Wanted 2 - atacarea unui civil, tulburarea liniștii publice
Wanted 3 - port de droguri, neconformare ordin
Wanted 4 - atacarea unui polițist,  omorarea unui politist si omorarea unui civil 
Wanted 5 - kamikaze
Wanted 6 - runner, complice la rob

Alte reguli și informații:

- Cine este surprins cu NOS este sancționat cu Faction Warn (FW).
- Nu vă certați pe [/d] sau [/r]. Acest lucru vă atrage după sine, sancțiuni grave, riscând chiar să fiți demiși.
- Neplăcerile aduse unui player sau coleg (precum spam, blocaj in trafic etc), vor fi sanctionate cu 
Avertisment Verbal (AV).
- Jignirile ușoare aduse unui player sau unui coleg, vor fi sancționate de asemenea cu 
Avertisment Verbal (AV).
- Darea de mită / tentativă pentru a fi retrasă o reclamație va fi sancționată cu 
Faction Warn (FW).
- Lipsa de la ședință fără o învoire pusă este sancționată cu Faction Warn (FW).

Neplata amenzii în mai mult de 24h va duce la sancţionarea membrului cu Faction Warn (FW).

- Limbajul vulgar poate fi sancționat cu Faction Warn (FW) sau Uninvite.

- Membrii ce insulta in reclamatiile din cadrul factiunii sau pe forum in cazul in care le este ceruta dovada pentru un wanted acordat pot fi sanctionati de catre lider / sublider. Si cei care insulta in dovezile postate (ex. titlu video) pot fi sanctionati.

-  Pentru o somatie aiurea nu o sa fiti sanctionati dar la doua acordate aiurea o sa primiti (Avertisment Verbal) (AV), si la trei o sa primiti Faction Warn (FW).
- Cine cere orice tip de functie in cadrul factiunii, indiferent dacă glumește sau nu (de ex. tester, sublider, etc.) va fi sanctionat cu Faction Warn (FW).
- Dacă furaţi un vehicul de la un membru din alt departament, unui civil sau coleg o să fiţi sancţionaţi cu Faction Warn (FW).

- Somațiile în jail se acordă din 20 în 20 de secunde, într-un interval de 1 minut, abaterea de la această regula, se sancționeaza cu Avertisment Verbal (AV) / Faction Warn (FW), în funcție de abatere.

- Nu aveți voie să somați pentru neconformare ordin jail dacă respectivul este AFK în locul unde sunt spawnați jucătorii care sunt scoși din jail, este interzis să-i somați dacă apar/par AFK.
- Folosirea comenzii [/call 112] aiurea va fi sanctionata cu Faction Warn (FW).
- Încălcările grave de regulament (Deathmatch în masă, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent față de Lider / Sublider etc.) vor fi sancționatecu demitere.
- Cine nu ascultă de 
lider / sublider la ședință, de îndrumările acestuia și deranjează în orice fel ședința va fi sancționat cu Amenda in valoare de $3.000.000 sau Faction Warn (FW) in functie de situatie.
- Puteți acorda un wanted în 
maxim 10 minute după comiterea faptei, recomandat ar fi să acordați cât mai repede wanted, verificați repede dovada și dacă sunteți siguri acționați.
- Dacă sunteți atacați cu pumnii / picioarele trebuie sa va de-a minim 3 pumnii pentru a putea acorda wanted, altfel riscați să primiți 
Faction Warn (FW).


- Hunter-ul poate fi folosit doar in situatia in care un jucator cu wanted fara drept de predare este in aer.

- Maverick-ul de tip PD, poate fi utilizat dupa bunul plac al membrilor, indiferent de wanted-ul pe care-l detin jucatorii si de locatia acestora, in privinta acestei aeronave nu exista restrictii.

- Membrii noi care au intrat în facțiune, au 24 de ore la dispoziție să scape de materiale sau de droguri, daca NU vor scăpa de ele în 24 de ore, vor fi sancționați cu Faction Warn (FW), indiferent de scuza pe care o are membrul respectiv.

 

Regulamentul si informațiile pentru testeri si responsabili le gasiți la 'Staff-ul facțiunii'.

 

Skin-uri in functie de rank:

- Nerespectarea skin-ului duce la primirea unui Faction Warn (FW) daca refuzi schimbarea acestuia.

- Liderul, subliderul și adminii pot purta orice skin al acestei facțiuni. Cu excepția skin-ului de fată pe care îl pot purta doar fetele

- Responsabilii sunt obligați să poarte skin-ul de rank 5.

Responsabilii au dreptul precum și obligația de a atenționa jucatorii ce nu poartă skin-ul corespunzător rank-ului sa schimbe skin-ul. Aceștia vor trebui să aduca dovezi de pe panel cu membrul ce nu poartă skinul potrivit. In cazul in care membrul in cauză refuză să se conformeze in 24 de ore, acesta va fi sancționat cu Faction Warn (FW).

 

xZJbWNj.jpg

 

Comenzi utile:
 

Spoiler

 

/su - Acorzi wanted unui suspect, [/su id wanted motiv].

/duty - Devii duty off / on și primești arme.

/wanted - Îți este afișată o listă cu toți suspecții ce dețin wanted în momentul actual.

/mdc - Îți arată wanted-ul și motivul unui suspect [/mdc id].

/arrest - Arestezi un suspect [/arrest id].

/tazer - Oprești un suspect timp de 8 secunde ce fuge pe jos în caz că deține wanted [/tazer id] ->[/ta].

/frisk - Controlezi un suspect dacă deține droguri sau alte ilegalități [/frisk id].

/confiscate - Confiști drogurile sau materialele unui suspect [/confiscate id].

/d - Chat-ul departamentelor de poliție.

/r - Chat-ul departamentului (FBI).

/cuff - Pui cătusele unui suspect dacă se află în mașina sau el tastează[/handsup].

/uncuff - Îi scoți cătușele unui suspect.

/clear - Ștergi wanted-ul unui suspect, însă trebuie să deții dovezi clare pentru așa ceva [/clear id].

/punish - Blochezi un player în jail de la 1sec. - 100sec. [/punish id].

/getgun - Îți alegi o arma din HQ-ul unui departament. [/getgun arma]

/heal - Îți încarcă viata 100% când te aflii într-o casa sau HQ.

/m(egaphone) - Nu se foloseste aiurea, nu se abuzeaza de el. Folositi doar /so pentru somatii.

/so [id] - Comandă folosită pentru a soma un player. O să-i apară automat un text cu somația și numele player-ului în ea.

/investigate  - Ascunzi obiectele dintr-o casă timp de 30 de secunde.

 

Edited by Rulz[]
modificari regulament inten.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.