Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

West Gangsters - Regulamentul clanului / Clan rules


Recommended Posts

                                                                                                                         rs2zRVf.png

> Metode de intrare în clan & detalii

 

Pentru a intra în clan aveți nevoie de o aplicație pe sub-forumul clanului, înainte de toate aveți nevoie de o invitație acordată de către un membru (rank 5+). 

Aplicatiile pentru clan se pot face doar atunci când sunt deschise. Aplicațiile făcute în timp ce sunt închise duce la respingerea aplicației și desigur, respingerea voastră.

Pentru ca aplicația voastră să fie acceptată aveți nevoie de minim 7 pro-uri acordate din partea membrilor. Acumularea a 3 contra sau acumularea a 5 neutru din partea membrilor clanului duce la respingerea aplicației.

Pentru a vă alătura clanului aveți nevoie de un trecut cât mai frumos pe server, cât mai puține sancțiuni, un faction history ok și o aplicație fără minciuni.

 

> Comportamentul membrilor

 

Clanul nostru se bazează pe respect. Atâta timp cât respecți, vei fi respectat și tu la rândul tău. Sunteți obligați să păstrați un limbaj decent față de orice player de pe server, indiferent de level, facțiune, funcție, etc.

Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam în exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent că fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chat-ul clanului, etc., duce la scoaterea voastră din clan.

Membrii clanului care sunt sancționați în timp ce fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar și kick pentru unele motive deranjante) riscă să fie scoși din clan.

 

> Inactivitate

 

Membrii care sunt inactivi (7 zile+) riscă să fie scoși din clan. Dacă o să fiți inactivi pe o perioadă de timp puteți posta în topicul de cereri de inactivitate al clanului pentru a nu fi scoși din clan.

Activitatea membrilor nu constă doar în activitatea de pe server, ci și pe forumul clanului (voturile de la aplicații)

Membrii care au sub 10 ore jucate în 7 zile vor fi scoși din clan.

 

> Aplicații & detalii pentru membrii ce votează / acordă invitații

 

Chiar și membrii care au acordat unui player invitație pentru a face o aplicație pot vota.

Pentru a acorda o invitatie în clan este nevoie de minim rank 5 în clan, membrii ce nu au rank 5 și doresc să acorde o invitație unui player pot contacta un membru de rank 5+ pentru a le acorda invitația.

Pentru a vota in aplicațiile făcute la clan aveți nevoie de minim rank 2, membrii ce nu au minim rank 2 nu au voie să voteze, veți fi atentionați de fiecare dată și o să vi se șteargă postarea din aplicație. 

Membrii care votează într-o aplicație sunt obligați ca la acordarea votului (contra & neutru) să aducă un argument minim. În caz contrar, votul nu este luat în considerare.

Membrii sunt nevoiți să posteze în fiecare aplicație. Membrii care nu acordă timp voturilor în aplicații riscă să își piardă rank-ul în orice moment.

 

> Rank

 

În clanul nostru, rank-urile vor fi acordate astfel:

 

  • Rank 1 - se primește automat la intrarea în clan.
  • Rank 2 - se primește la un număr de 7 zile petrecute în clan.
  • Rank 3 - se primește la un număr de 14 zile petrecute în clan.
  • Rank 4 - se primește la un număr de 28 de zile petrecute în clan.
  • Rank 5 - se primește la un număr de 56 de zile petrecute în clan.

     

Indiferent de rank-ul avut, fiecare membru trebuie să respecte regulamentul. Indiferent de zilele petrecute în clan sau de rank-ul deținut, membrii sunt sancționați la fel!

Dacă aveți zilele necesare pentru rank puteți contacta un co-lider sau liderul pentru a vă acorda rank-ul, asta în cazul în care nu l-ați primit deja.

 

> Discord

 

În momentul actual, West Gangsters folosește aplicația Discord.

Discord-ul folosit de West Gangsters este: https://discord.gg/8YnXreF

Toți membrii ar trebui să participe pe Discord, nu vă impunem să vorbiți mereu pe Discord, dar măcar să fiți acolo pentru a vă ține la curent cu diferite lucruri. Discord este folosit doar pentru discuții generale / off topic și unele discuții / dezbateri despre clan.

 

> Tag-ul clanului

 

Fiecare membru este obligat să poarte tag-ul. Nepurtarea tag-ului duce la scoaterea voastră din clan.

(!) Liderul / co-liderii nu sunt scutiți de tag! (!) (adică TOATĂ LUMEA poartă tag)

Edited by ThuN
Link to comment
Share on other sites

  • ThuN pinned this topic
  • Artie 69 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.