Jump to content

[Respins] Negan. -108 days National Guard pe vechiul FH


AndreiGheorghe
 Share

Recommended Posts

Nick: Negan.
Nick-uri anterioare: SunnyReal , []Andreii 
Prenume: Andrei

Vârstă reală: Am 17 ani.

Descrie-te în minim 20 cuvinte: Pentru inceput as dori sa precizez ca sunt un baiat cu capul pe umeri, cu cei 7 ani  de acasa. Imi place sa ajut cat mai mult lume. Ofer respect tuturor persoanelor care la randul lor ma respecta. Sunt genul de persoana care isi lasa loc de "Buna ziua !" oriunde merge. Mai multe defecte sau calitati mi-ar placea sa va las pe voi sa mi le descoperiti.
Link cu profilul de pe panel: 
https://bluepanel.bugged.ro/profile/Negan.
Poză cu ultimele sancțiuni (last punish): https://imgur.com/a/yONQnJl
Câteva realizări pe server / forum: In prezent, pe acest cont inafara de atingerea a 108 days National Gurad (wipe) nu consider ca am nicio realizare.
De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece din punctul meu de vedere este un clan bun cu membrii de elita. In plus acest clan are membri activi .
Ai mai făcut parte dintr-un Clan? Dacă da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din cateva clanuri. Army Of Warriors , Spartanii. Restul clanurilor nu mi le mai amintesc.
Ai mai făcut parte din clanul Just US? Dacă da, de ce ai ieșit / fost dat afară?: Nu am mai factu parte din clanul Just Us pana in prezent.
Planuri de viitor pe server?: Pe server doresc sa intru intr-o factiune in  care sa stau cat mai multe zile.
Alte precizări?: Multumesc intregului staff Just Us pentru timpul acordat. 

Link to comment
Share on other sites

  • TOMI changed the title to [Respins] Negan. -108 days National Guard pe vechiul FH
  • ADDE. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.