.WaNTeD Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) • Aici va posta liderul / co-liderul / testerul cu cine a dat test pentru a intra în Taxi Los Santos.• Faceţi o postare după următorul model: Nick-ul tău: Rank: Am dat test cu: Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Ai trimis dovezile liderului?: Rezultat (admis / respins) : Alte precizări: Edited May 7, 2020 by .WaNTeD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: DaryLNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: CojocaruNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (0.5/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: PURICENumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: RothbertNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (1/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: KlawNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: DixoNNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0.5/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: AlekNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 1,5/3 teoretic. 0/3 practic.Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: ThundeRNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: CHRiSTiANNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2.Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: .TriasNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: BiushNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 3/3 la teoreticAi trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : PicatAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: BAWSNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.5/3) / practic (1/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: SoBBo Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 2/3 la practic . 0/3 teoreticAi trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: PandakNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: Csi.MJ.corleoneNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: AlexinhoNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: RaduMihail.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: BuzyNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0.5/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: Nemesys1.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: KartenNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (1.5/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: Riddler.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaryL Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: DaryLRank: 6Am dat test cu: iuLiiNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3)Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: Joaquin.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 2.5/3 la teoreticAi trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.WaNTeD Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 Nick-ul tău: WaNTeD.Rank: 7Am dat test cu: Radu[]Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3): 0/3 aman 2Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins) : AdmisAlte precizări: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts