Jump to content

[FIXES] SA:MP - No More Crashes


Evander
 Share

Recommended Posts

💵 NO MORE CRASHES 💵

Ce contine acest pack:

CLEO:

  - MemoryFix(memory512) - ce face acest mod mai exact: atunci cand sunteti intr-un avion si va uitati in jos iar texturile incep sa dispara, acest mod previne acest lucru. Se datoreaza faptului ca memoria RAM alocata SAMP-ului de catre calculator intr-un mod default este de 50MB, folosind acest mod memoria este crescuta la 2GB.

  - AntiCrasher0.3.7 - acest mod nu previne crash-urile din partea voastra(spre exemplu moduri buguite etc.) ci alti jucatori nu va pot provoca voua crash.

ASI:

  - Crashes Fix v2.51 - previne aproximativ 30 de crash-uri comune ale jocului din a se intampla, daca jocul intampina unul dintre aceste crash-uri va trece peste el si nu se va inchide, pe langa asta mai aduce si mici imbunatatiri jocului.

EXE:

  - GTA_SA.exe - Acest "mod" este de fapt un executabil al jocului modificat sa suporte pana la 4GB memorie RAM ceea ce iarasi, previne anumite crash-uri ale jocului. Este exe-ul care are in el deja compatibilitate pentru timecyc-uri si mousefix.

 

Recomand folosirea acestor moduri mai ales celor ce au foarte multe alte moduri de texturi, skin-uri, arme, etc. Eu unul am jocul incarcat de astfel de moduri dar de cand le folosesc nu am mai primit niciun crash chiar si in timpul unor sesiuni mai indelungate de SA:MP.

Extensii necesare instalarii acestor moduri:

- CLEO v4.3

- Silent's ASI Loader

- SAMPFUNCS

Link pentru CLEO, ASI Loader si SAMPFUNCShttps://www8.zippyshare.com/v/ykCKTNd6/file.html

 

Link

http://www.mediafire.com/file/mgmhqw0ccj4vv5h/NoMoreCrashes.rar/file

Link alternativ

https://www39.zippyshare.com/v/21pNCVdn/file.html

 

CreditsMTA, Deji, 0x688, Ryosuke839, Extreme, fastman92, Shark.

 

EDIT: In cazul in care Chrome nu va permite sa descarcati si spune ca "Arhiva este periculoasa" folositi alt browser, se primeste aceasta eroare din cauza GTA_SA.exe-ului care este un #####, nu este original al jocului(asemenea erori se primesc la multe chestii ce sunt #####-uite).

 

Edited by Evander
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.