Josepp. Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Nickname: Josepp.Nick-uri anterioare: -Level: Am level 5.Ore jucate: Am 38.69 ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): ClickPoza cu invitatia: ClickProfilul de pe panel (link): ClickCateva realizari pe server/ forum: O realizare ar fii prietenii de pe blue / rank 5 in Paramedic Department.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc FIFA, Euro Truck Simulator 2, CS:GO, Europa Universalis IV si Football Manager.De ce vrei sa intri in clan: As vrea sa intru in clan deoarece il consider ca fiind un spatiu comfortabil, cu membrii calumea si cu capul pe umeri, care te pot ajuta la nevoie si cu care poti face o gluma. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu am mai facut parte din niciun clan.Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost in clan.* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Momentan nu consider ca ma inteleg cu vreun membru, dar cu siguranta voi lega prietenii majoritatea, fiind o fire prietenoasa.Planuri de viitor pe server? Sa intru intr-un depatrament si sa fac multe zile acolo, mai departe voi vedea. Profilul de pe panel Blue (link): ClickInformatii legate de viata reala:Prenume: Razvan.Varsta reala: Implinesc 17 ani luna viitoare, pe 5 mai.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Numele meu este Razvan, locuiesc in Sibiu, unde sunt la liceu in clasa a 10-a. Sunt un baiat foarte sociabil, imi place sa fiu inconjurat de oameni, mai ales daca persoanele respective imi sunt asemanatoare. Timpul liber mi-l petrec jucandu-ma pe PC / PS, jucand fotbal si deseori ies cu prietenii in oras. Pe viitor vreau sa-mi iau diploma de bacalureat si sa aplic la o facultate, inca nu m-am decis unde.Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice fel de muzica, mai putin rock / populara.Ce hobbyuri ai?: Jucatul pe calculator / PlayStation si fotbalul.Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat aplicatiei. Edited April 19, 2020 by ThuN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hektor Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Motiv: Ai putine ore jucate si nu ai un istoric demn de acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThuN Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nivelul și orele tale jucate nu îndeplinesc criteriile minime ale acestui clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts