Jump to content

Aplicație BurN - George49


Recommended Posts

★ Nume real: George.

★ Nickname pe server: George49

★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/George49

★ Varsta reala: Am 19 ani.

★ Realizari pe server: Pot spune că m-am remarcat prin funcțiile de admin 2 si lider Hitman Agency.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Nu am multe de spus despre mine, pot spune că sunt un tip atent, descurcăreț și căruia îi place să trateze lucrurile cu seriozitate.

★ Pe cine cunosti din clan?: Nu prea cunosc pe nimeni din acest clan, dar cred că dacă voi fi acceptat, cu timpul lucrurile vor sta atlfel. Sunt o fire destul de sociabilă.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sincer, nu m-am gândit la asta. M-am reapucat de SA:MP de curând și vreau doar să mă bucur de joc. Aceste planuri ți le formezi pe parcurs.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): Am avut un ban pentru 3/3 warns pe la început când m-am apucat de joc, prin 2014-15, nu mai știu exact... și cele două care se văd în SS primite în urmă cu vreo 4-5 luni. https://imgur.com/a/QNLOgvX

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: De când m-am reapucat am vrut să-mi găsesc un clan cu playeri de treabă și sociabili. Le-am tot schimbat și nu mi s-a părut niciunul potrivit. Din câte am observat și auzit acesta pare OK și m-am gândit că e o idee bună să încerc.

★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://imgur.com/a/izZJes9

Edited by George4994
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.