Jump to content

Taxi Las Venturas - FAQ


PoWerreD
 Share

Recommended Posts

8ynSTNL.png

În acest topic voi răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de facțiunea Taxi Las Venturas. 

Întrebări legate de recrutare
Î: Cum pot să devin taximetrist?
R: Aplică pe 
https://purplepanel.bugged.ro/group/list când aplicațiile sunt deschise.

Î: Când se deschid aplicațiile?
R: Se deschid mereu când sunt locuri disponibile (minim 1), nu se vor deschide la cererea cuiva. Cât timp sunt deschise puteți avea certitudinea ca sunt locuri libere, chiar dacă uneori se actualizează mai greu panel-ul.

Î: Am șanse cu ...?
R: Oricine poate primi o șansă dacă are o aplicație frumos redactată, fără greșeli gramaticale și un cont curat. Evident, sunt verificate și posibilele conturi cumpărate, care pierd teritoriu chiar și în fața unora cu 40 de ore jucate. Evită să pui astfel de întrebări, dă tot ce ai mai bun în aplicație și așteaptă.

Î: Pe baza căror criterii sunt acceptate aplicațiile?
R: Contează foarte mult aplicația. Aceasta trebuie să fie frumos redactată, scrisă de voi (copiile primesc reject automat). Sinceritatea din aplicație contează (nu poți spune că ești o persoană calmă dacă ai LP-ul plin de DM și limbaj vulgar, de exemplu). Last Punish-ul contează foarte mult, trebuie să nu aveți sancțiuni foarte recente sau numeroase. Faction History-ul este abia pe locul 3, contând mai mult log-urile recente (cei care au ieșit din facțiuni imediat inainte de a aplica la un rank mic sau pe un motiv aiurea pot fi respinși ușor).

Î: Am fost acceptat, cu cine dau test? Ce trebuie să știu?
R: Poți da testul cu un tester, 
găseși pe panel la membrii facțiunii care sunt aceștia (cei cu cheie). Încearcă să nu te grăbești să dai testul imediat după ce ai fost acceptat, mai bine valorifică timpul repetând regulamentul. Majoritatea întrebărilor sunt din regulamentul general (bugged.ro/taxi), câteva fac referire și la reguli interne. Nu te aștepta să fie un test prea ușor, tot ce pot spune e că trebuie să dezvolți informația din regulament pentru a răspunde logic unor întrebări.

Î: Am dat testul, când primesc invite?
R: Primești invite după ce testul a fost verificat de conducere de la lider sau sublider. Dacă nu dai de noi pe joc lasă un PM pe forum și ți se va spune la ce oră poți primi invite.

Întrebări legate de raport
Î: Când mi se resetează raportul?
R: Ai detalii pe panel la My Faction.

Î: Când iau rank up?
R: Până la rank 3 din 14 in 14 zile (la 28 de zile vei avea rank 3), apoi la 7 zile până la rank 5 (rank 5 la 42 de zile). Un Faction Warn prelungește rank-up-ul cu 7 zile.

Î: Cum aș putea să termin raportul mai rapid?
R: Încearcă să mergi în zonele aglomerate (CNN, LSPD, Spawn civil, Casino). Când apar comenzi
 [/service taxi] acceptă-le, acesta e adevăratul rol al taximetriștilor și singura metodă de a câștiga un public cât mai larg care ne folosește serviciile, rezultând o relație bilateral avantajoasă: taximetriștii își fac raportul și playerii sunt transportați în siguranță la locațiile dorite la un preț redus.

Întrebări legate de funcții
Î: Ce face un tester? Dar un responsabil?
R: Aceste detalii se află în topicul Staff.

Î: Cum sunt aleși testerii și responsabilii?
R: Pe baza comportamentului, activității și experienței. Este important să fiți activi și pe chat-ul facțiunii, să cooperați cu colegii și să dați dovadă de respect. Se aleg testeri și responsabili la ședințe de obicei, când este nevoie de unul nou.

Întrebări diverse
Î: Ce moduri pot folosi pentru a îmi fi mai ușor?
R: Nu recomand decât o simplă hartă pe M, fără locații. Nu susțin bind-urile sau modurile care vă arată locații pentru a duce post-hunterii, încurajând acest sport nesănătos. Există și un topic cu moduri.

Î: Când trebuie să fac dovezi?
R: Încearcă să faci dovezi de fiecare dată când un client îți cere o locație, dai [/eject] sau consideri că te poate salva în cazul unei reclamații.

Î: Am un post-hunter în mașină, ce fac?
R: Respectă regulamentul, ești foarte puternic în astfel de cazuri. Dacă îți cere o locație "fantomă" nu ezita să îi ceri un reper, indiferent de cât de importantă încearcă acesta să o facă să pară. Nu-i permite să își bată joc de tine și evită dialogul. Condu cu atenție și alege cel mai scurt drum de fiecare dată și nu vei avea parte de sancțiuni.

Î: Care este cel mai scurt drum?
R: Geometria spune că distanța minimă dintre două puncte este pe dreapta care le unește, bazează-te pe asta când alegi pe hartă traseul optim.

Î: Ce bonsuri există în facțiune?
R: Există taximetristul săptămânii, bazat pe comenzi, un bonus pentru ore jucate și unul pentru zile, dar și un bonus pentru rank 5 fără sancțiuni + bonsurile testerilor și responsabililor, sunt detalii pe forumul facțiunii despre fiecare.

Edited by PoWerreD5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • PoWerreD locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.