Floopy. Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 (edited) In acest topic, membrii factiunii Hitman Agency vor posta dupa un anumit model, pentru a se invoi de la sedinta. Daca sedinta este obligatorie si nu aveti cerere si nu veti fi la sedinta, veti fi sanctionati cu FW/Amenda/Uninvite. Nickname: Rank: Data: Motivul absentei: Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Alte precizari: ATENTIE! --------------------------------------------------- Toate absentele la sedinta se fac in acest topic. Cine lipseste de la sedinta si nu are o invoire, nu primeste salariu si va primi FW/Amenda/Uninvite. Cererile care contin motive nefondate/facute in bataie de joc, nu vor fi acceptate. Trebuie sa aveti un motiv bine intemeiat. Puteti face maxim o cerere de 'Invoire pentru sedinta' pe luna. Membrii noi ce intra in ziua sedintei in factiune, pot sa lipseasca. Pot depune cerere de invoire membrii de Rank 2+. Topicul de invoiri o sa fie deschis in saptamana sedintei de joi pana vineri/sambata. Data si ora sedintei o sa fie anuntate in acest topic, in cel cu 'Anunturi importante' si prin /gmotd. Co-liderul si adminii nu sunt obligati sa vina la sedinta, respectiv nu au nevoie de cerere pentru invoire. Edited May 1, 2020 by Floopy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise47. Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 (edited) retrag Edited May 15, 2020 by Rise47. am gresit ziua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Nickname: SebastiiaN Rank: 1 Data: 21.06.2020 Motivul absentei: Este ziua mea si nu cred ca pot ajunge. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: E prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Sper sa ajung totusi si multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZM4TRiX Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Nickname: ZM4TRIX Rank: 5 Data: 21 iunie, 2020 Motivul absentei: Luni voi sustine examenul de Bacalaureat si prefer sa ma relaxez in aceasta seara. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josepp. Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Nickname: Josepp Rank: 5 Data: 21 iunie, 2020 Motivul absentei: Sunt plecat. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floopy. Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 5 hours ago, SebastiiaN said: Nickname: SebastiiaN Rank: 1 Data: 21.06.2020 Motivul absentei: Este ziua mea si nu cred ca pot ajunge. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: E prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Sper sa ajung totusi si multumesc! Pot depune cerere de invoire membrii de Rank 2+. Cerere respinsa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floopy. Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 3 hours ago, ZM4TRiX said: Nickname: ZM4TRIX Rank: 5 Data: 21 iunie, 2020 Motivul absentei: Luni voi sustine examenul de Bacalaureat si prefer sa ma relaxez in aceasta seara. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Multumesc anticipat! Cerere acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floopy. Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 56 minutes ago, Josepp. said: Nickname: Josepp Rank: 5 Data: 21 iunie, 2020 Motivul absentei: Sunt plecat. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima invoire pe care o fac. Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StatuiaTiki Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Nickname: Tiki Rank: 2 Data: 03.08.2020 Motivul absentei: Sunt plecat. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut. Alte precizari: Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick98 Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 2 hours ago, StatuiaTiki said: Nickname: Tiki Rank: 2 Data: 03.08.2020 Motivul absentei: Sunt plecat. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut. Alte precizari: Multumesc Învoit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts