Jump to content

Private Club  ·  36 members

Elite Killers Team

Regulament & informatii.


Recommended Posts

Regulament & informatii.

Clanul [EKT] dispune de un regulament foarte strict, este obligatoriu respectarea regulilor.
Incalcarea regulilor sa pedepseste cu un advertisment sau chiar si uninvite, depinde de gravitatea situatiei si de decizia liderului/co-liderului.

Regulament membri:

-Membri nu au voie sa se certe pe chatul clanului (/c), nu se injura pe chatul clanului, daca prindeti pe cineva care injura pe /c este sfatuit sa faceti un print si sa dati dovada liderului sau unu i co-lider. 

 

-Nu se face spam pe chatul clanului, daca observati pe cineva facand acest lucru va este sfatuit sa faceti un print si sa dati dovada liderului sau unu i co-lider.

 

-Nu aveti voie sa faceti post unu i membru din clanul [EKT], in caz de aveti nelamuriri cu cineva aveti obligatia de a face print sau videoclip si sa dati dovata liderului sau unu i co-lider, daca se observa ca ati facut post unu i membru din clan vor fii sanctionate ambele parti, indiferent de dreptate. 

 

-Aveti obligatia sa ascultati de un grad mai mare de cat al vostru, daca considerati ca ceva nu este corect este sfatuit sa faceti un print sau un videoclip si sa dati dovada liderului sau unu i co-lider.

 

-Nu furati masina clanului unu i membru din acelasi clan, daca nu sunt masini la hq este sfatuit sa cereti pe "/c" un respawn al masinilor, iarasi daca nu sunt co lideri on/lider, asteptati pana cand nu se va respawna automat o masina.

 

-Prezenta la sedinta nu este obligatorie,dar nu veti primi salarii/r-up.

 

-Sunteti obligati la completarea questurilor zilnice.

 

-Nu este voie sa cersiti bani pe chatul clanului, daca aveti nevoie de ceva pm lider sau unui co-lider , o sa fiti ajutati in posibilitatea fiecaruia.

 

-Dm-ul intre membri din clanul [EKT] este strict interzis.

Regulament Co-lideri.

-Co-lideri au obligatia de a anunta pe /c inainte de fiecare cvr, ex. "/c Masinile clanului vor primi respawn in 10 secunde!"

 

-Deciziile importante ca sii cum acordarea uninviteul unui player trebuie discutate cu liderul.

 

-Dupa fiecare sanctiune acordata trebuie prezentata dovada liderului.

 

-Aveti obligatia de a da /cinvite doar playeriilor cu level 5 sau mai mare(provizoriu).

Regulament clan[EKT] 

Edited by TOXICpurple
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.