Jump to content

Grove Street - Anunturi importante


Mettrix
 Share

Recommended Posts

Au fost adaugate functiile de tip ''Responsabili / coordonatori''. Sustras din ''Regulament intern / Informatii'' >>

Responsabilii pot fi de mai multe categorii, Responsabili Evidenta War, Responsabili /fvrespawn, Responsabili verificare Job s.a.m.d

Responsabilii amenzi, pot oferii membrilor amenzi pentru CAPS LOCK, Spam sau pentru folosire /order aiurea (+1.000mats) s.a.m.d. Sanctiunile se vor posta in topicul ''Sanctiuni'' si vor fi oferite de catre lider.

Responsabili Evidenta War se ocupa cu evidenta war-urile din ziua respectiva. Aceasta se face pe forum la ''Evidenta War'' si fiecare membru se verifica de pe panel la sectiunea ''Wars''. Acestia pot posta si pe forum la ''Sactiuni'' daca a luat cineva ''Worst'' din ziua respectiva de war. Doar liderul sactioneaza membrii.

Responsabili /fvrespawn acesta sunt obligati sa fie mereu cu ochii pe chatul factiunii, pentru a se acorda [/fvrespawn] mereu la timp. Acestia sunt pusi special pentru a fi cei mai agili la /fvrespawn si pentru a nu se astepta dupa el.

Responsabili verificare Job se ocupa cu verificarea membrilor in timpul war-ului daca au job-ul corespunzator, Arms Dealer / Drugs Dealer, cine nu il are, v-a fi sanctionat cu Faction Warn. Acestia pot vedea daca un membru are job-ul pe panel sau in game (Ex: X, te rog sa imi oferi /selldrugs 1 pentru a vedea daca ai job-ul corespunzator). Dar de preferat este ca responsabilii sa anunte membrii cu 10 minute inainte de war pentru a lua job-ul corespunzator. Acestia v-or anunta membrii pe /f cand au primit sanctiunea. Cand ati prins pe cineva trebuie sa faceti dovezi clare precum ca nu are si PM liderului pentru a i se oferi sactiunea.

 

Coordonatorii pot oferii o mana de ajutor conducerii factiunii, prin ajutorul coordonarii mafiei. 

Ex: O parte din mafie o vreau pe cladiri iar o parte la sol, s.a.m.d

Acestia pot face Spam pe /f sau pot scrie cu CAPS LOCK, dar de preferat este sa fie calmi si sa evite Spam-ul / CAPS LOCK-ul.

Atunci cand liderul / co-liderul lipsesc, Coordonatorul se va ocupa de conducerea factiunii din ziua respectiva. Membrii sunt obligati sa asculte de acestia, cine se abate vor fi sanctionati cu Faction Warn.

Coordonatorul este obligat sa faca SS la fiecare sfarsit de war si sa fie dat liderului / co-liderului printr-un PM pe forum (doar in cazul cand liderul / co-liderul lipsesc de la war)

Link to comment
Share on other sites

De pe 28.04.2020, cine are Avertisment Verbal si isi schimba nickname-ul fara sa anunte in topicul ''Evidenta schimbare nickname'' primeste Faction Warn. Dureaza 20 secunde sa faceti acel model, deci va rog sa nu fie incidente. Cei care nu au Avertisment Verbal si nu posteaza acolo, nu v-or fi sanctionati, dar, pot posta si ei daca vor.

Link to comment
Share on other sites

Seiful factiunii a fost resetat, acestuia ia fost setat 100.000.000$, 1.000.000 materiale si 50.000 droguri. 

Din cauza sumei mici de bani setate, amenzile, worst-urile / best uri au fost schimbate. Aveti mai multe detalii la ''Prime''.

Link to comment
Share on other sites

New: 20.05.2020

Un nou topic a fost creat, acesta se numeste ''Prime responsabili''.

Testerul poate posta acum chiar si daca a acordat un singur test, o sa primeasca 1.000.000$ pe fiecare test acordat.

Joi (21:05:2020) invoirile nu se v-or accepta, cine nu vine la war-uri o sa primeasca Faction Warn dupa regulament.

Link to comment
Share on other sites

Duminica (24.05.2020) la ora 19:30 are loc sedinta, aceasta este neobligatorie. Rog ca cei ce sunt responsabili si vor bonusul, sunt rugati sa posteze in topicul ''Evidenta responsabili'', dupa ce se termina war-urile de astazi (23.05.2020).

Link to comment
Share on other sites

O noua regula a fost scrisa in regulamentul intern si informatii la sectiunea ''Reguli generale''.

Regula: - Cei ce cersesc functie pe /f, o sa primeasca Faction Warn fara ezitare.

Regula o sa fie luata in considerare de pe data de 25.05.2020. 

Link to comment
Share on other sites

Best-ul a fost modificat, de la 200.000$ la 300.000$.
Bonusul pentru responsabili a fost modificat, de la 100.000$/verificare crescut la 200.000$/verificare. 
Sumele de la bonus-uri / prime o sa fie frecvent modificate in functie de buget ul factiunii. Se anunta mereu in acest topic.

Link to comment
Share on other sites

O nota regula a fost adaugata in regulamentul intern / informatii > [NEW] - Cine cere pe orice chat sa ii se schimbe gruparea din x in y o sa fie sanctionat cu Faction Warn. [Activa incepand cu data de 02.06.2020, pana atunci doar se v a avertiza si vor fi informati cu noua regula]

Noile reguli ce sunt adaugate in regulament de mine o sa aibe [NEW] in fata, pentru a face diferenta.

Aceasta regula a fost adaugata deoarece liderul era stresat cu sms-uri sa ii se fie schimbata gruparea deoarece nu are bani, sau din alte motive, odata ce ati primit gruparea aceasta nu se mai schimba, doar in cazul in care aveti drugs si primiti tester gruparea se schimba automat de la server in ''Materiale depozitate: 0/60,000''.

War-uri: Azi (31.05.2020) se vor accepta invoiri. In timpul saptamanii (Marti, joi) nu se accepta invoiri.

Edited by Mettrix
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.