Jump to content

News Reporters - Anunțuri importante


C O S M l N
 Share

Recommended Posts

[22.04.2020] - regulamentul intern a suferit schimbari majore: 

- a fost schimbat modul de organizare a anunturilor gratuite.
- au fost schimbate unele sanctiuni (de acum membrii pot folosi toate vehiculele factiunii in scopuri personale, toate amenzile valoreaza $1.000.000 si alte modificari).
- a fost adaugata inca o ora pentru a putea sustine un interviu (09 si 00 - in timpul saptamanii, 09 si 01 - in weekend).
- preturile live-urilor au fost schimbate.

                                                                                                    

Edited by P A Y N
Link to comment
Share on other sites

[26.04.2020] Modul de organizare a sesiunii de AG-uri a revenit la forma initiala: dupa ce jucatorii pun "." pe [/f], s/c/s va fi ales in felul urmator: ultimul jucator din primii 4 care are pus "." pe chat-ul factiunii, acesta va fi desemnat s/c/s si acesta nu se mai poate schimba (Faction Warn), iar primii 3 jucatori care au "." pe [/f] vor ajuta.

Edited by P A Y N
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

[09.05.2020] - in cazul in care membrii pun formula de organizare pe chat-ul factiunii in acelasi timp, doar prima formula este luata in considerare, celelalte sunt evitate si nu sunt luate in considerare drept "." pe chat.

                     - amenzile au fost marite & bonusurile au fost activate.

                     - a fost adaugat un model nou pentru live-uri.

Edited by P A Y N
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

[REGULAMENT]

          » A fost modificată regula cu acordarea unui interviu între colegi (nu mai este necesar rank 5 pentru a acorda interviu/a da interviu).
          » Pentru programarea unui al doilea interviu înainte de a-l încheia/anula pe primul sancțiunea a fost scăzută de la AV/FW la Avertisment.
          » Scoasă sancțiunea/regula: - membrii trebuie să comunice jucătorilor motivul pentru care au primit o sancţiune înainte de a adresa următoarea întrebare. (Amendă: $1.000.000/Avertisment)
          » Situațiile pentru sancțiunile de neaunțarea unui /live pe [/f] au fost schimbate în: Avertisment - se sancționează doar în cazul în care reporterul anunță live-ul la același minut în care dă și [/live] / Faction Warn dacă nu anunță deloc.
          » Pentru neprezentarea regulilor / instructajului înainte de interviu sancțiunile se acordă astfel: Amendă: $2.000.000 - în cazul în care lipsesc anumite informații / Avertisment - informațiile nu sunt prezentate deloc.
          » Acum și subliderul poate da acordul unui interviu între colegi.
          » Acum membrii pot folosi vehiculele facțiunii în scopuri personale.
          » Membrii nu au voie să modifice anunțurile role-play - sancțiune modificată din amendă/AV/FW în Faction Warn.
          » Membrii nu au voie sa modifice anunturile de promovare - sancțiune modificată din amendă/AV în Faction Warn.
          » Scoasă regula: -  anunțurile Role-play pot fi anunțate doar pe o distanță de maxim 10 minute, ex: e ceasul xx:10, asta inseamnă că pot anunța un RP cel tarziu la xx:20, (Amenda: $2.500.000/Avertisment).
          » Scoasă regula / sancțiunea pentru neimplicarea în AG.
          » Modificată sancțiunea pentru neanunțarea unui anunț RP / AP, se va acorda Avertisment: - orice anunț trebuie anunțat pe chat-ul facțiunii în felul urmator: daca doresti sa dai un RP la XX:04, vei anunta pe chat-ul factiunii "RP:04". Orice RP trebuie anuntat pe chat-ul factiunii

          » modificată sancțiunea de la regula de distanță între același anunț (5 minute) din AV/FW în Faction Warn.

          » adăugată regula: » membrii nu au voie să creeze alte anunțuri de promovare (AP), doar cele din topicul "Ghidul reporterului" pot fi folosite (Faction Warn)

          » membrii nu mai sunt obligați să aibă dovadă atunci când au dat [/block] unui membru în sesiunea de AG.

          » la regula: - un membru îi poate da aceluiaşi jucător un alt anunţ doar la o diferenţă de cel puţin 5 minute (Avertisment dacă intervalul este mai mare de 3 minute / Faction Warn dacă intervalul este mai mic de 3 minute) | a fost scoasă „amenda” la intervalul mai mic de 5 minute.

          » scoasă sancțiunea și modificată regula: „continuarea din sesiunea de anunțuri gratuite este obligatorie (Faction Warn)”.  | Continuarea nu este obligatorie. Pentru mai multe detalii vizualizați regulamentul.

          » la nerespectarea distanței de 5 secunde între răspuns și întrebare într-un live a fost scoasă sancțiunea „amendă”, se dă doar Avertisment.

          » toate amenzile valorează acum $2.000.000, în afară de cele pentru spam / caps-lock care sunt de $3.000.000.

          » adăugate sancțiunile pentru spam din regulamentul general și în regulamentul intern. se poate ajunge chiar și la av/fw/uninvite.

          » prețurile interviurilor NU MAI SUNT OPȚIONALE. Reporterul este obligat să acorde interviuri DOAR contra-cost.

          » prețurile interviurilor au fost modificate.

      

Edited by .Teo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.