Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

Aplicatie West Gangsters - robertP19 - Taxi LS rank 1 (purple) [RESPINS]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: robertP19
Nick-uri anterioare: 
Level: 7
Ore jucate: 59
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/7c3KXSC
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/lV3gWlo
Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/robertP19
Cateva realizari pe server/ forum: Am intrat in faciuntea Taxi LS
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO , Rocket League , CS 1.6
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am observat ca este un clan serios, cu oameni maturi si respectabili si remarcat in comunitate.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? GOD, ToV si St.
Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu
* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'?  Da
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: ElProfesor , Daryl, Wanted 
Planuri de viitor pe server? Sa ma remarc printre jucatori, sa obtin o functie cat mai inalta si sa creez o atmosfera placuta celor din jurul meu

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Robert
Varsta reala: 17
Nationalitate: Romania
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, sunt Robert, am 17 ani si sunt din orasul Calarasi. Sunt clasa a 11-a la Colegiul National Barbu Stirbei, un liceu pe care l-am ales datorita rezultatelor pe care le are si implicarii active in societate, dar si datorita pasiunii mele fata de profilul real. In prezent, fac parte din cateva proiecte din cadrul liceului, prin care am reusit sa ma dezvolt foarte mult de-alungul timpului. Sunt o fire glumeata, prietenoasa si imi place sa ascult oamenii, sa le ascult parerea, pentru ca, pentru mine, fiecare om are ceva de spus si imi place sa cred ca sunt destul de deschis la minte pentru a intelege opiniile celorlalti. In timpul liber prefer sa imi petrec timpul cu prietenii, fie afara, fie pe discord, de curand am inceput sa merg la sala, care consider ca mi-a creat un stil de viata echilibrat si, nu in ultimul rand, sa ma pregatesc pentru facultate. Tot ce imi doresc in viitor este sa ajung un om demn de a fi respectat, deciziile mele legate de viata sa nu ii afecteze pe cei din jurul meu si sa imi ating potentialul, folosind tot ce am mai bun.
Ce gen de muzica asculti? In principiu Rap, dar ascult orice gen de muzica, mai putin rock si unele manele
Ce hobbyuri ai? Gaming-ul, Plimbatul cu Bicicleta si fotbalul
Alte precizari? Multumesc pentru atentia acordata!

Edited by Sycer.
Posted

SjFutwA.png

Nu respecti cerintele necesare pentru a intra in clan.

• Sycer. unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.